Το ρόλο του κουμπάρου θα έχει στο γάμο των γονιών του, που γίνεται σήμερα, ένα 2χρονο αγόρι στο οποίο οι γιατροί έχουν δώσει λιγότερο από ένα μήνα ζωής…

Ο Logan Stevenson από την Pennsylvania των ΗΠΑ διαγνώστηκε με οξεία μυελογενή λευχαιμία και υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση με βλαστοκύτταρα αλλά και αφαίρεση του ήπατος λόγω όγκου. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως πάσχει από αναιμία Fanconi, που μπορεί να προκαλέσει καρκίνο, και στις 26 Ιουλίου οι γιατροί είπαν πως δεν υπάρχει θεραπεία που να μπορεί πλέον να βοηθήσει τον Logan και πως του μένουν δύο με τρεις εβδομάδες ζωής.

Οι γονείς του Sean Stevenson και Christine Swidorsky είχαν σχεδιάσει να παντρευτούν του χρόνου αλλά αποφάσισαν να το επισπεύσουν ώστε να έχουν τη χαρά να μοιραστούν αυτή την ημέρα με τον γιο τους.

«Θέλουμε ο Logan να είναι στις οικογενειακές μας φωτογραφίες και να δει τη μαμά του και τον μπαμπά του να παντρεύονται», δήλωσε η Swidorsky. Η 13χρονη κόρη της από προηγούμενο γάμο θα είναι παράνυμφος ενώ η 12 μηνών κόρη του ζευγαριού θα περπατήσει μπροστά τους, την ώρα της τελετής, ρίχνοντας ροδοπέταλα.

«Το πιο δύσκολο πράγμα όλης μου της ζωής θα είναι να θάψω το γιο μου«, δήλωσε ο Stevenson στο «Pittsburgh Tribune-Review». «Ξέρεις πως έρχεται και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα», πρόσθεσε.

Τη διοργάνωση του γάμου έχουν αναλάβει η οικογένεια και οι φίλοι του ζευγαριού ενώ ο Logan περνά ξεκούραστα τις ημέρες του στο σπίτι των γονιών του.

«Το καλύτερο για τον Logan είναι να είναι στο σπίτι με τους γονείς του», είπε η μητέρα του, προσθέτοντας πως και οι γιατροί της είπαν πως θα υπέφερε περισσότερο στο νοσοκομείο.

«Είμαι ευγνώμων που μπορώ να έχω το γιο μου στο σπίτι και να περνάω χρόνο μαζί του και να τον παίρνω αγκαλιά πριν μου φύγει», είπε ο Stevenson. «Με αυτή την έννοια νιώθω τυχερός που τουλάχιστον έχω την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσω και να του πω πως όλα θα πάνε καλά».

«Με έκανε καλύτερο άνθρωπο», τόνισε η Swidorsky. «Είναι ένας άγγελος από τον παράδεισο και θα μου λείψει».

Δείτε το βίντεο

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook