Το εισαγωγικό μήνυμα που διαβάζει κάποιος με το που μπαίνει στο blog «ksekola.blogspot.gr» είναι αρκετό για να προετοιμάσει τον επισκέπτη για το τι θα αντικρίσει.

Η περιγραφή των φωτογραφιών που φιλοξενεί το blog δείχνει και τον τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι διαχειριστές του, τις κοπέλες που αναρτούν προκλητικές φωτογραφίες στο facebook.

Η σελίδα που έχει προκαλέσει σάλο στο Διαδίκτυο, αφού ειδικεύεται στο να «αλιεύει» και να δημοσιεύει σε κοινή θέα τολμηρές φωτογραφίες ανυποψίαστων γυναικών από κάθε γωνιά της Ελλάδας που χωρίς να μπορούν να διανοηθούν τι θα συμβεί, τις ποστάρουν στο προφίλ τους!

Το blog έχει ανάψει για τα καλά φωτιές στον διαδικτυακό κόσμο και έχει μετατραπεί σε εφιάλτη για δεκάδες κοπέλες που έχουν αναρτήσει στα προφίλ τους φωτογραφίες από ιδιαίτερες στιγμές της ζωής τους.

Προ δυσάρεστων όμως εκπλήξεων μπορεί να βρεθούν και χιλιάδες γονείς, που κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και δεν μπορούν ούτε καν να διανοηθούν τι φωτογραφίες εμπεριέχει το προφίλ των θυγατέρων τους στο Facebook.

Μια γρήγορη ματιά στο πλούσιο περιεχόμενο της σελίδας, που έχει κάνει πολλές γυναίκες να χάσουν τον ύπνο τους, είναι αρκετή για να διαπιστώσει ο καθένας πως οι άγνωστοι που τη διαχειρίζονται έχουν ξοδέψει ατελείωτες ώρες αναζήτησης στο Facebook προκειμένου να εντοπίσουν σέξι φωτογραφίες νεαρών-και όχι μόνο- γυναικών, με σκοπό να τις δημοσιοποιήσουν στο επίμαχο blog, χωρίς φυσικά την άδειά τους.

Οταν βρουν το υλικό που χρειάζονται, οι αδίστακτοι διαχειριστές του blog όχι μόνο «κλέβουν» και ανεβάζουν τις φωτογραφίες στο blog και στη σελίδα που διατηρούν στο Facebook, αλλά παράλληλα παραθέτουν και προσωπικά στοιχεία των θυμάτων τους (!), όπως η ηλικία, ο τόπος διαμονής και καταγωγής, ακόμη και η οικογενειακή κατάσταση.

Ετσι οι επισκέπτες του blog, αφού τσεκάρουν τις προκλητικές φωτογραφίες των κοριτσιών, έχουν την δυνατότητα να εντοπίσουν τα προφίλ τους, να τις παρενοχλήσουν στέλνοντας μηνύματα με προσβλητικό ή σεξουαλικό περιεχόμενο ή ακόμη και να «κλέψουν» τις φωτογραφίες προκειμένου να τις χρησιμοποιήσουν για άλλους σκοπούς.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως στο παρελθόν έχουν καταγραφεί περιπτώσεις που χρήστριες του Facebook είδαν τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους σε ροζ σελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο, αλλά και σε site με αγγελίες για ερωτικά ραντεβού.

Στην αρχική σελίδα του blog υπάρχουν σε αλφαβητική σειρά (με τα μικρά τους ονόματα) οι κοπέλες των οποίων οι φωτογραφίες έχουν ανέβει στο Διαδίκτυο.

Ανήλικα κυρίως κορίτσια που φωτογραφίζονται με το κινητό τους σε σέξι πόζες μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου τους, καλλίγραμμες και ιδιαίτερα εντυπωσιακές κοπέλες που απαλλαγμένες από περιττά ρούχα επιδεικνύουν με καμάρι και σκέρτσο τα κρυφά κάλλη τους, παρέες κοριτσιών που ποζάρουν με νάζι φορώντας μόνο μικροσκοπικά μαγιό ή προκλητικά εσώρουχα, γυναίκες κάθε ηλικίας και από κάθε γωνιά της Ελλάδας, οι οποίες χωρίς να υπολογίσουν τις παγίδες που κρύβει το Διαδίκτυο αποφάσισαν να αναρτήσουν σε κοινή θέα καυτές φωτογραφίες που αποπνέουν ερωτισμό και τις μετατρέπουν σε αντικείμενα του πόθου.

Αυτά είναι τα συνήθη θύματα του ksekola.blogspot.gr που εδώ και περίπου ένα χρόνο έχει σπείρει πανικό και τρόμο σε χιλιάδες γυναίκες και τις έχει κάνει να χάσουν κυριολεκτικά τον ύπνο τους.

Μάλιστα δεν είναι λίγες αυτές που έχουν βρεθεί προ εκπλήξεως και έχουν ανακαλύψει τυχαία πως οι προσωπικές φωτογραφίες τους έχουν αναρτηθεί στο blog εν αγνοία τους, συνοδευόμενες από δεκάδες σχόλια επισκεπτών, οι οποίοι δεν διστάζουν να προχωρήσουν σε ακραίους χαρακτηρισμούς που τις θίγουν και τις προσβάλλουν κατάφωρα.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η συγκεκριμένη σελίδα του Facebook έχει «πέσει» συνολικά έξι φορές έπειτα από αναφορές και μπλοκάρισμα εκατοντάδων χρηστών.

Πάντως οι διαχειριστές δεν δείχνουν να πτοούνται και φροντίζουν να επανέρχονται δριμύτεροι με νέα σελίδα, προσθέτοντας ακόμη περισσότερες φωτογραφίες από ανυποψίαστες κοπέλες.

espresso.gr