Πρέπει να είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχει μείνει ποτέ μακριά από την κάμερα η Kim Kardashian. Επί επτά εβδομάδες, μετά τη γέννηση της κόρης της North, δεν είχε εμφανιστεί πουθενά. Η πρώτη της εμφάνιση έγινε χθες, με μαγνητοσκοπημένο βίντεο, στο σόου της μητέρας της Kris Jenner.

Η 32χρονη εξέπληξε τη μαμά της, όπως γράφει η Daily Mail, με ένα σύντομο μήνυμα στο οποίο έλεγε: «Γεια σου μαμά, απλώς ήθελα να σε συγχαρώ για το καινούριο σου σόου. Λυπάμαι που δεν μπορούσα να είμαι εκεί μαζί σου αλλά μου αρέσει πολύ η ζωή στο σπίτι αυτόν τον καιρό. Σε βλέπω όμως κάθε μέρα και τα πας περίφημα. Είσαι γεννημένη για να το κάνεις αυτό. Απλά θέλω να σου πως πως σε αγαπώ και πως έχεις μία καταπληκτική εκπομπή».

\"\"

Η νέα μαμά έδειχνε χαρούμενη ενώ η Jenner ξέσπασε σε κλάματα μετά την προβολή του βίντεο.
«Με έκανες να κλάψω, σ’ ευχαριστώ Κίμι», είπε.

\"\"

Η Kim, που έφερε στον κόσμο την κόρη της στις 15 Ιουνίου, είχε κάνει την τελευταία της δημόσια εμφάνιση τρεις ημέρες νωρίτερα. Η απουσία της από τη δημοσιότητα πρέπει να ήταν κάτι πολύ καινούριο και για την ίδια που δεν έχει σταματήσει να δημοσιοποιεί τη ζωή της από το 2007, όταν «διέρρευσε» ένα ροζ βίντεο με την ίδια.

Λέγεται πως η 32χρονη μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι να ξαναβρεί τη φόρμα της μετά την εγκυμοσύνη, αλλά ίσως έχει συμβάλει σε αυτό και ο σύντροφός της Kanye που δεν μοιράζεται τη δική της μανία και τη συμβουλεύει να κρατά για τον εαυτό της κάποια πράγματα της προσωπικής της ζωής.

Δείτε το βίντεο

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook