Όπως ανακοινώθηκε από τη Renault, στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, στις 10 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα το ανανεωμένο Dacia Duster.

Μάλιστα όπως τονίζει η Renault, το Duster θα εμφανισθεί με μια «νέα ταυτότητα», κάτι που σημαίνει ότι οι βελτιώσεις του SUV θα έχουν να κάνουν, τόσο με την εικόνα του εξωτερικά, όσο και με τα πιο ποιοτικά υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στην καμπίνα.

Παράλληλα, στο επίπεδο των κινητήρων οι επιλογές θα είναι οι γνωστές, αλλά με ορισμένες αναβαθμίσεις, ώστε να μειωθεί η κατανάλωση καυσίμου και ρύπων.

Επιπλέον, η Renault θα παρουσιάσει και την γκάμα των ηλεκτρικών της οχημάτων, ανάμεσά τους το ηλεκτρικό ZOE, ως μοντέλο παραγωγής πλέον, αφού έχει λανσαριστεί στη Γερμανία.

Παράλληλα, θα «εμφανισθούν» μαζί και τα 6 πρωτότυπα οχήματα της εταιρείας, που κατά καιρούς έχει παρουσιάσει ή δημοσιοποιήσει στοιχεία.

Έτσι, σύμφωνα με όλα τα τελευταία δεδομένα αναμένεται να δούμε μοντέλα όπως η Alpine των 280 ίππων και το νέο Espace, που θα είναι πιο… Crossover, βασισμένο στο πρωτότυπο R-Space.

Τέλος, θα υπάρξει ενημέρωση για τα τεχνικά στοιχεία των δύο νέων κινητήρων της εταιρείας, τον Energy range engine και τον Energy F1 engine.

\"\"

\"\"

\"\"

autotriti.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook