Χάνεται από κάθε έλεγχο η κατάσταση με εκείνους που σταθμεύουν ανεξέλεγκτα σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο του Ηρακλείου. Ακόμα χειρότερα όμως πράττουν εκείνοι που καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ!

Οι Minoistas \’\’τσίμπησαν\’\’ όχι μια, αλλά τρεις τέτοιες περιπτώσεις με οχήματα που είχαν παρκάρει στο χώρο στάθμευσης του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου σε θέσεις αναπηρικών οχημάτων. Η φωτογραφία είναι χαρακτηριστική.

\"\"

Στο σχόλιο της εικόνας οι Minoistas αναφέρουν:

\’\’Σήμερα το πρωί (σ.σ. χθες), μετά την εκκλησία, κατεβήκαμε στο δημοτικό καφέ Μαρίνα για να συμπαρασταθούμε στους φίλους μας Δημήτρη και Ελένη πίνοντας έναν καφέ.

Στο parking όμως του O.Λ.Η. και ενώ υπήρχαν πάρα πολλές ελεύθερες θέσεις, εν τούτοις αντικρίσαμε δυστυχώς όχι ένα αλλά 3 στην σειρά αυτοκίνητα να έχουν παρκάρει σε θέσεις για ανάπηρους.

Μέχρι πότε βρε παιδιά θα βλέπουμε αυτό το θέαμα; Λέμε πως είμαστε έξυπνη πόλη ακολουθούμενη και με ανάλογες βραβεύσεις αλλά μόνο αυτό που δεν δείχνουμε προς τα έξω.

Μέχρι πότε αυτή η μικρή μειοψηφία θα λειτουργεί εις βάρος των πολλών;

Ειδικά τώρα που δεν υπάρχει Δημοτική Αστυνομία θα έπρεπε από μόνοι μας να σεβόμαστε τους γύρω μας και όχι να λειτουργούμε ως ζώα.\’\’

flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook