Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μεγάλη συσπείρωση στα διοικητικά του Α.Ο. Χανιά, με νέα πρόσωπα να έρχονται στο προσκήνιο, που βοηθάνε σημαντικά την προσπάθεια της διοίκησης.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό ο Παντελής Ευθυμάκης επέστρεψε ενεργά στα κοινά του Α.Ο. Χανιά και ο άμεσος συνεργάτης του και στον Αστέρα Χαλέπας Κώστας Τσουβαλάς, ανέλαβε υπεύθυνος τύπου και επικοινωνίας της ΠΑΕ. 

Πέρα από τον πρόεδρο του Αστέρα σημαντική βοήθεια στον ΑΟΧ έρχεται και από την Αθήνα. Στην αύξηση του Μ.Κ. είχε γίνει γνωστό ότι βοήθησε σημαντικά με ένα σεβαστό ποσό άνθρωπος που δραστηριοποιείται στην πρωτεύουσα.

Το Flashnews.gr συνέλεξε πληροφορίες και σας αποκαλύπτει ποιος είναι αυτός που βοηθάει εξ αποστάσεως τους "μπλε".

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αλιεύσαμε πρόκειται για τον Νίκο Κατσιγιάννη, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στα Χανιά το προσεχές διάστημα.

Ο εν λόγω διατέλεσε με επιτυχία πρόεδρος της Προοδευτικής όταν πανηγύρισε την άνοδό της στη Γ' Εθνική, με γενικό αρχηγό τότε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΑΟΧ Μπάμπη Βερυκάκη.

Εν συνεχεία ο κ. Κατσιγιάννης ασχολήθηκε διοικητικά και με τον ΠΑΟ Ρουφ, στον οποίο ήταν αντιπρόεδρος. 

Σημαντικό ρόλο στην ενασχόλησή του με την ομάδα των Χανίων φαίνεται να έπαιξαν οι πολύ καλές σχέσεις που έχει με τον Ευθυμάκη.
 
Λευτέρης Αντωνακάκης