Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τα μαθήματα στα 17 τμήματα Αγγλικών, Γαλλικών και Τοπικής Ιστορίας που υλοποίησε ο δήμος Γόρτυνας, μέσω του προγράμματος Δια Βίου Μάθησης!

Εξ αφορμής αυτού του γεγονότος, οι υπεύθυνοι του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Γόρτυνας θέλησαν να ευχαριστήσουν τους πολίτες της περιοχής για τη συμμετοχή τους στα μαθήματα, \”καθώς με αυτόν τον τρόπο συμβάλλουν στην ανάπτυξη και εδραίωση μιας άλλης πολιτισμικής ματιάς στον τόπο, που αφορά τη δια βίου μάθησης και το δικαίωμα όλων σε αυτήν\”!

Οι εκπαιδευόμενοι που παρακολούθησαν τα μαθήματα, θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης το επόμενο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του δήμου Γόρτυνας ενημερώνει τους πολίτες ότι, έπειτα από απόφαση του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, δεν θα πραγματοποιηθούν τον μήνα Αύγουστο μαθήματα.
Τα προγράμματα Υπολογιστών και Περιβάλλοντος θα υλοποιηθούν το φθινόπωρο κι έτσι όσοι έχουν κάνει αίτηση, θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από την ομάδα έργου για την έναρξη των μαθημάτων.

Επίσης όσοι δεν έχουν υποβάλει ακόμη αίτηση αλλά επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα προγράμματα, μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους, είτε με e-mail γράφοντας τα στοιχεία: Ονομ/νο, διεύθυνση, τηλέφωνο, χρόνος γένννησης, επιλεγέν μάθημα ([email protected]), είτε στην Υπεύθυνη Δήμου κ. Μακατουνάκη Βιργινία (Τηλ: 2892- 340330).

Εκ μέρους του δήμου Γόρτυνας, ο Δήμαρχος Νίκος Σχοιαναράκης απένειμε τα εύσημα στους υπεύθυνους του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης για την οργάνωση και επιτυχημένη υλοποίηση του προγράμματος, συγχαίροντας συνάμα τους δημότες που συμμετείχαν, εμπλουτίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις γνώσεις τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook