Πρωτοφανής τραγωδία σημειώθηκε σε μικρή πόλη του Καναδά, όταν πύθωνας φαίνεται ότι διέφυγε από pet shop και σκότωσε δύο παιδιά ηλικίας 5 και 7 ετών στον ύπνο τους.

Τα δύο αγόρια κοιμόνταν μαζί με ένα φίλο τους, σε δωμάτιο διαμερίσματος στον δεύτερο όροφο, ακριβώς πάνω από το κατάστημα, που ειδικεύεται στο εμπόριο εξωτικών ζώων και ερπετών.

«Ήταν γύρω στις 6:30 τοπική ώρα όταν η αστυνομία κλήθηκε να μεταβεί στο διαμέρισμα, όπου εντόπισε νεκρά τα δύο παιδιά» ανακοίνωσε η αστυνομία του Κάμπελτον, στον ανατολικό Καναδά.

«Σύμφωνα με την προκαταρκτική έρευνα, ένα εξωτικό φίδι δραπέτευσε κατά τη διάρκεια της νύχτας και πέρασε μέσω του συστήματος εξαερισμού στο διαμέρισμα» ανέφερε η έκθεση της αστυνομίας.

Σε αυτό το στάδιο της έρευνας, η αστυνομία «πιστεύει ότι τα δύο αγόρια στραγγαλίστηκαν από το φίδι».

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δεν θέλησε όμως να αποκαλύψει εάν τα σημάδια στραγγαλισμού στα δυο παιδιά, ήταν ορατά, ούτε διευκρίνισε το μέγεθος του ερπετού.

Σύμφωνα με την USA Today, το φίδι ήταν σχεδόν 5 μέτρα σε μήκος και το πιθανότερο σενάριο είναι να ξέφυγε από το σύστημα εξαερισμού.

O ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος εντόπισε τα παιδιά δήλωσε: «Δεν ξέρω ειλικρινά τι να σκεφτώ. Όταν άνοιξα το φως του δωματίου νόμιζα ότι τα παιδιά κοιμούνταν. Μετά είδα μια τρύπα στο ταβάνι και συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί. Ήταν σαν δικά μου παιδιά.»

Πάντως οι ειδικοί είναι πολύ προσεκτικοί στις δηλώσεις τους και αναμένουν πρώτα τα αποτελέσματα της νεκροψίας, η οποία θα γίνει την Τρίτη.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook