Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την μεγάλη βραδιά της Ιεράπετρας, στο κόκκινο βρίσκεται το ενδιαφέρον κατοίκων και επισκεπτών για το μεγαλύτερο Beach Party της Κρήτης που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββάτο, 10 Αυγούστου, στην παραλία του Αγίου Ανδρέα της πόλης !

Επισκέπτες από όλη την Κρήτη αναμένεται να δώσουν το δυναμικό παρόν, στο γεγονός που κάθε χρόνο εντυπωσιάζει με το πάθος, την φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, την μεγάλη παραγωγή, αλλά και τις αναμνήσεις που αφήνει !

\"\"

Οι επισκέπτες που κατακλύζουν από νωρίς την πόλη και τις βραβευμένες παραλίες της, αναμένεται να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας παρέα με τα γνωστότερα συγκροτήματα και Dj\’s όπως : Melisses, Freaky Fortune, Johnny Gerontakis ft, Steve, Nicolas Costa, Gastone, Get In Groove, SchoolDrivers ft. Deejay Nic & John Fas, Equinox κ.α. ενώ ήδη εκατοντάδες εισιτήρια έχουν προπωληθεί !

Το εισιτήριο κοστίζει μόλις 15 ευρώ με ποτό και μπορεί κάποιος να προμηθευτεί τόσο από την είσοδο της εκδήλωσης, όσο και από το δισκοπωλείο Αεράκης & Travel experience για το Ηράκλειο, Βιβλιοπωλεία Κλαψινάκης για το Ρέθυμνο, άλλα και Progressive για την Ιεράπετρα !

\"\"

Το B.I.G Party Ierapetra Xperience πραγματοποιείται στα πλαίσια των δημοτικών εκδηλώσεων Κύρβεια 2013, με μέρος των εσόδων να δίνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης !

Περισσότερες πληροφορίες www.bigparty.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook