Μετά από ένα χρόνο απουσίας ο Γιάννης Βαρουξάκης εντάχθηκε και πάλι στο δυναμικό του Α.Ο. Χανιά.
Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έπεισε στις προπονήσεις το Μουράτ Σεροπιάν ότι μπορεί να έχει μια θέση στο ρόστερ του ΑΟΧ και έτσι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την \”μπλε\” ΠΑΕ.
Ο Βαρουξάκης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αστέρα Χαλέπας και σε νεαρή ηλικία βρέθηκε στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ. Το 2009-2010 είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Πανσερραϊκό και ένα χρόνο αργότερα ήταν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. 
Το πρώτο πέρασμά του από τον ΑΟΧ έγινε την περίοδο 2011-12, ενώ πέρσι το πρώτο εξάμηνο έκανε προπονήσεις με τον Πλατανιά και το δεύτερο αγωνίστηκε στον Κισσαμικό.
Η επίσημη ανακοίνωση:
\”Ποδοσφαιριστής του ΑΟΧ θα είναι και πάλι ο Γιάννης Βαρουξάκης ο οποίος υπέγραψε την Δευτέρα 5 Αυγούστου το συμβόλαιό του (τριετές) με την ΠΑΕ ΑΟΧ. Ο Βαρουξάκης αγωνίστηκε την περίοδο 2008-9 στην Β ομάδα του ΟΦΗ , την περίοδο 2009-10, στον Πανσερραϊκό, 2010-11 στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, το 2011-12 ήταν στον ΑΟΧ και την περίοδο 2012-13 αγωνίστηκε στον Κισσαμικό.\”
Από εκεί και πέρα ο Τσαμουρλίδης αν και συμμετέχει στις προπονήσεις δεν έχει υπογράψει ακόμα, ενώ ως γνωστόν η περίπτωση απόκτησης των παικτών με ρίζες από τη Σερβία, Μίλιεβιτς και Γιάκοβιτς, δεν \”προχώρησε\” τελικά.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook