Αναζητούσε τους πελάτες της μεταξύ δεκάδων νεαρών που κατέβαλαν προσπάθειες να αποτοξινωθούν έξω από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης

Για κάλυψη ώστε να μη δίνει στόχο χρησιμοποιούσε την ανήλικη κόρη της, ηλικίας μόλις 11 χρόνων, μια αδίστακτη γυναίκα που διακινούσε ναρκωτικά στη Λάρισα! Μάλιστα, αναζητούσε τους πελάτες της μεταξύ δεκάδων νεαρών που κατέβαλαν προσπάθειες να αποτοξινωθούν έξω από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης!

Οι αστυνομικοί που είχαν πληροφορίες για τη δράση της 40χρονης μητέρας, την έπιασαν μαζί με το παιδί της στο προαύλιο του Οργανισμού και βρήκαν πάνω της ένα κουτί που περιείχε 14 ναρκωτικά χάπια, 80 ευρώ και δυο κινητά. Μαζί της συνέλαβαν και έναν 38χρονο στον οποίο είχε πουλήσει νωρίτερα τρία χάπια που βρέθηκαν στις τσέπες του μαζί με τρίμματα βουπρενορφίνης βάρους 1,2 γραμμαρίου.

Σε μικρή απόσταση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον 39χρονο σύντροφο της 40χρονης που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του και επικοινωνούσε μαζί της με ένα κινητό.

Στο σπίτι του ζευγαριού κατασχέθηκαν άλλα 45 ναρκωτικά χάπια τα οποία η γυναίκα πωλούσε σε διάφορους χρήστες προς ένα ή δυο ευρώ το καθένα!

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με τις κατηγορίες της αγοράς και πώλησης ναρκωτικών, ενώ το 11χρονο κοριτσάκι παρελήφθη από κοινωνική υπηρεσία της Λάρισας.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook