Σε ανακοπή καρδίας, αποδίδεται ο θάνατος του 24χρονου Χριστόδουλου Κκόστη από την Επισκοπή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα της περιοχής Ακρωτηρίου, τη Δευτέρα το πρωί.

Ο άτυχος νεαρός εντοπίστηκε αναίσθητος να επιπλέει στο νερό του Λέιντις Μάιλ, από φίλους του, με τους οποίους είχε πάει για ψάρεμα.

Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας, την οποία διενήργησε η εξ Ελλάδος ιατροδικαστής Χαρά Σπυριδοπούλου, ο θάνατος του 24χρονου προήλθε από ανακοπή καρδίας. Αν και κατά το παρελθόν ο Χριστόδουλος δεν είχε παρουσιάσει προβλήματα υγείας, η ιατροδικαστής που διενήργησε τη νεκροτομή, διαπίστωσε δυσμορφία στην καρδιά του.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 6:30 τη Δευτέρα το πρωί όταν ο 24χρονος με άλλους τέσσερις φίλους μετέβησαν με βάρκα στο Λέιντυς Μάιλ για να ψαρέψουν.

Ενώ βρίσκονταν στην περιοχή Ακρωτηρίου, στο χώρο όπου ελλιμενίζονται τα πλοία στο λιμάνι των βρετανικών βάσεων ο άτυχος νέος επιχείρησε να ψαρέψει με ψαροτούφεκο, σε αντίθεση με τους φίλους του οι οποίοι ψάρευαν με καλάμια.

Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 7:40 οι φίλοι του τον εντόπισαν να επιπλέει αναίσθητος. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων ενώ ο άτυχος νέος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός.

Πηγή: kathimerini.com.cy

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook