Η Apple θα λανσάρει ένα νέο πρόγραμμα αντικατάστασης πλαστών φορτιστών USB μετά τον πρόσφατο θάνατο νεαρής κοπέλας εξαιτίας ηλεκτροπληξίας και την πρόσφατη προειδοποίηση που εξέδωσε στους πελάτες της για κινδύνους που διατρέχουν χρησιμοποιώντας φορτιστές από τρίτους κατασκευαστές.

Αν πιστεύετε ότι έχετε λοιπόν έναν φορτιστή που δεν είναι γνήσιος της Apple θα μπορείτε να το πάτε σε οποιοδήποτε κατάστημα λιανικής πώλησης ή τον εξουσιοδοτημένο φορέα παροχής υπηρεσιών της Apple και να τον παραδώσετε μιας και εκεί θα καταστραφεί με ένα φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο. Έπειτα μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε ένα επίσημο φορτιστή για περιορισμένο χρόνο στην τιμή των 10 δολάρια.

Η Apple αναφέρει πως πρόσφατες εκθέσεις έχουν δείξει πως φορτιστές από τρίτους κατασκευαστές ενδέχεται να μην έχουν σχεδιαστεί σωστά και θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σοβαρά θέματα ασφαλείας. Ξεκινώντας από τις 16 Αυγούστου λοιπόν εάν έχετε ανησυχίες ή δεν είστε σίγουροι για οποιοδήποτε USB τροφοδοτικό σας θα μπορείτε να το αφήνετε σε ένα Apple Store ή σε ένα επίσημο αντιπρόσωπο της Apple. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, θα προτείνετε η αγορά νέου μόνο για 10 δολάρια ή περίπου ισοδύναμο ποσό στο τοπικό νόμισμα παγκοσμίως.

Η προσφορά θα ισχύσει μέχρι και τις 18 Οκτωβρίου, 2013 και ο πελάτης θα πρέπει να φέρει μαζί και το iPhone, iPad ή iPod του και εν συνεχεία θα του δοθεί ένας αύξοντας αριθμός επικύρωσης. Δικαιούστε μειωμένη τιμή και εφόσον γίνει ο κατάλληλος έλεγχος, για έναν φορτιστή ανά συσκευή.

\"\"

Πηγή: appleworldhellas.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook