Στη μάχη του πανελληνίου πρωταθλήματος ΟΠΕΝ ρίχνεται η Άννα Ντουντουνάκη.

Η 18χρονη κολυμβήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων αναχωρεί την Τετάρτη (07/08) από τα Χανιά.

Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:

\”Η Άννα Ντουντουνάκη με τον προπονητή της Κώστα Τζιλιβάκη αναχωρούν την Τετάρτη (7/8) από τα Χανιά με τελικό προορισμό τη Λαμία όπου θα διεξαχθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ κολύμβησης.

Η 18χρονη κολυμβήτρια, που είχε μία εξαιρετική παρουσία στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών, θα ριχτεί στη μάχη των 50 και 100 μέτρων πεταλούδα αλλά και στα 200μ. μικτή ατομική επιδιώκοντας στις γρηγορότερες κούρσες.

Όπως δηλώνει η ίδια: «Νομίζω πως είμαι σε καλή κατάσταση αλλά αυτό θα το δείξει το… αποτέλεσμα. Σίγουρα είναι μια δύσκολη περίοδος λόγω του τέλους καλοκαιριού. Στόχος μου είναι να σημειώσω καλύτερους χρόνους σε όλα τα αγωνίσματα που θα λάβω μέρος», λέει λοιπόν η Άννα Ντουντουνάκη, η οποία εξελίσσεται σε μία από τις κορυφαίες και πολλά υποσχόμενες κολυμβήτριες για τη χώρα μας.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ν.Ο. Χανίων, Κώστας Τζιλιβάκης, δηλώνει πως: «Η Άννα δεν έχει κάνει πολλά μέτρα φέτος αλλά έχει μια υψηλή ποιότητα σαν κολυμβήτρια. Εκεί ακριβώς ποντάρουμε τόσο εγώ σαν προπονητής όσο και η ίδια. Κάποια πράγματα είναι σε θέση να τα ξεπερνάει πιο εύκολα, αντίθετα με άλλους κολυμβητές. Ελπίζω ότι θα καταφέρει να κάνει καλύτερους χρόνους από το πανελλήνιο και στα τρία αγωνίσματα. Θα δούμε…».

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ ξεκινά την Παρασκευή 9 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 11 Αυγούστου.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook