Είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών από το Swansea της Ουαλίας και περνά πολύ διαφορετικά τις ημέρες και τις νύχτες της: η Christina Chinnock το πρωί είναι δικηγόρος αλλά το βράδυ φορά το φανταχτερό της μπικίνι και διαπρέπει καθώς κέρδισε τον πρώτο της διαγωνισμό bodybuilding έχοντας προπονηθεί για λιγότερο από ένα χρόνο.
Η Chinnock λέει, σύμφωνα με την Daily Mail, πως δείχνει τι μπορεί κανείς να πετύχει παράλληλα με μία απαιτητική δουλειά αλλά και οικογενειακές υποχρεώσεις.

«Ήταν ο πρώτος διαγωνισμός bodybuilding στον οποίο λάμβανα μέρος οπότε θεωρώ πως ήταν ένα τεράστιο επίτευγμα για μένα», δήλωσε.

«Είμαι δικηγόρος και πολυάσχολη μαμά τεσσάρων παιδιών, κι αυτό μεγαλώνει ακόμα περισσότερο την αίσθηση της νίκης μου», προσθέτει, «θέλω να πως στις εργαζόμενες μητέρες πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Η σκληρή δουλειά που ρίχνει στο γυμναστήριο φαίνεται καθώς κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό British Natural Bodybuilding Federation Welsh Championships.

Παρότι άρχισε να προπονείται μόλις τον περασμένο Οκτώβριο ήρθε πρώτη στις γυναίκες άνω των 40 στην κατηγορία Miss Figure Masters.

Τα τέσσερα παιδιά της, ηλικίας 20,18,9 και 5 ετών δηλώνουν πολύ περήφανα για τη μητέρα τους.

Η ίδια λέει πως οι εντατικές προπονήσεις της δεν ήταν πρόβλημα, στην ήδη γεμάτη μέρα της, αλλά αντίθετα τη βοήθησαν να έχει καθαρό μυαλό.

«Το εξέλαβα σαν πρόκληση και αποφάσισα να συμμετάσχω στο διαγωνισμό. Η προπόνηση με κράτησε σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο για να ανταπεξέλθω και σε όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της καθημερινόητάς μου», τόνισε.

\"\"

\"\" \"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook