Το Κ.Ε.Κ. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου διοργανώνει το 1ο από μια σειρά τριών σεμιναρίων των 30 ωρών σε επιχειρηματίες ή σε στελέχη επιχειρήσεων με θέμα « Βασικές γνώσεις ορολογίας επιχειρηματικών συναλλαγών στα ρώσικα »

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 16 Σεπτεμβρίου έως 18 Οκτωβρίου 2013

Απευθύνεται:

Στους επιχειρηματίες ή σε στελέχη των επιχειρήσεων που επιθυμούν να βελτιώσουν τις ικανότητες τους στην Ρώσικη γλώσσα, ώστε ν’ ανταποκρίνονται σωστά σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών συναλλαγών.

Σκοπός:

Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση της γλώσσας και η σωστή έκφραση ιδεών και προσωπικών απόψεων, η διαχείριση λεπτομερειών σε επαγγελματικές συζητήσεις και σε γραπτά κείμενα, η δυνατότητα σύνταξης επαγγελματικών επιστολών, αναφορών και σημείων καθώς επίσης η εκμάθηση και βελτίωση της ορολογίας.

Θεματικές Ενότητες:

• Γνωριμία με την γλώσσα ( αλφάβητο – βασικοί κανόνες προφοράς )
• Βασικές εκφράσεις επικοινωνίας
• Λεξιλόγιο σε εμπορικά καταστήματα
• Αριθμοί – ώρες – ωράρια
• Τρόποι τραπεζικών συναλλαγών
• Εξάσκηση προφορικού λόγου
• Επανάληψη

Εισηγήτρια:

Κατερίνα Πάπους είναι Καθηγήτρια Ρώσικης Γλώσσας, αποφοίτησε το 1999 από το Πανεπιστήμιο Ντονετσκ της Ουκρανίας με πτυχίο Φιλολογίας Ρώσικης Γλώσσας, Λογοτεχνίας και Ελληνικής Γλώσσας.Διαθέτει εμπειρία 10 χρονών σε αντίστοιχα θέματα εκπαίδευσης ενηλίκων.

Διάρκεια σεμιναρίου: 30 ώρες– Δευτέρα ,Τετάρτη και Παρασκευή 17:00μ.μ – 19:00μ.μ.

Κόστος προγράμματος: τιμή 90 ευρώ.

Επικοινωνία:

Πληροφορίες και αιτήσεις στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ/νο 2810-342136 κα Μαίρη Βενιχάκη [email protected] και κα Έφη Κουτεντάκη [email protected] από τις 08:00πμ έως 3:00 μ.μ.

Ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook