Κάθε τραγούδι του είναι μία ιστορία και ο Σωκράτης Μάλαμας θα διηγηθεί τις δικές του, παλιές και καινούργιες, την Παρασκευή 9 Αυγούστου στο Θέατρο των Αγρών.

Εκεί στο Κυπαρίσσι μέσα στη φύση και κάτω από τα αστέρια, ο Σωκράτης «βάζει» το ταλέντο της τέχνης του, την κιθάρα του και εμείς τις …φωνές μας για να τραγουδήσουμε μαζί του τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.

Τραγούδια που μαζί τους έχουμε ερωτευθεί. Τραγούδια που μαζί τους έχουμε διασκεδάσει. Συνθέσεις που μαζί τους έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά στο έντεχνο αλλά και ροκ ελληνικό τραγούδι.

Για φέτος το καλοκαίρι και για το Θέατρο των Αγρών ο γνωστός τραγουδοποιός έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης και ανακατεύει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία με αγαπημένες του συνθέσεις αλλά και άλλων τραγουδοποιών, από παλιά λαϊκά μέχρι ροκ.

Ο Σωκράτης Μάλαμας παραμένει ένας από τους πιο δυνατούς τραγουδοποιούς της γενιάς του με εντελώς προσωπικό στίγμα και αναγνωρίσιμο μουσικό ύφος, που συσπειρώνει γύρω του φανατικούς οπαδούς και μουσικόφιλους ακροατές. Κάθε συναυλία, ένα μείγμα από διονυσιακές στιγμές.

Κάθε βραδιά, γεμάτη μουσικές, εικονοπλαστικούς στίχους και αφηγηματικά τραγούδια που φλερτάρουν με ηλεκτρισμένους ροκ δρόμους, μπολιασμένους με την δωρικότητα του λαϊκού, αλλά και την εσωτερικότητα της μπαλάντας.

Η μουσική πολυσυλλεκτικότητα του Σωκράτη Μάλαμα έχει το χάρισμα να σε κεντρίζει πονηρά με τη φρεσκάδα της, αλλά και την διαφορετικότητά της στην εκτέλεση. Μα πάνω απ\’ όλα, αυτό που σε φέρνει ψηλά σε συνδυασμό με το Θέατρο των Αγρών, είναι τα εξαίρετα τραγούδια του, που είτε σε πλησιάζουνε φορτωμένα με δεκάδες αναμνήσεις είτε σε οδηγούν με τους στίχους τους σε φωτεινά μονοπάτια δημιουργίας.

Σε κάθε συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα μια πλειάδα εξαιρετικών τραγουδιών εφορμούν αβίαστα στο μυαλό και τη ψυχή σου.

Μαζί του οι: Μαρίνα Δακανάλη & Λαμπρινή Καρακώστα τραγούδι, Νίκος Μαγνήσαλης κρουστά, Γιάννης Παπατριανταφύλλου κοντραμπάσο, Νίκος Παραουλάκης νέυ, Φώτης Σιώτας βιολί/βιόλα, Κυριάκος Ταπάκης λαούτο/μπουζούκι.

Ηχοληψία, Βαγγέλης Λάππας, Γιάννης Ρούσσος, Φωτισμοί, Χρήστος Λαζαρίδης, Βασίλης Πουφτής και Επιμέλεια σκηνής, Δημήτρης Κατέβας.

Την Παρασκευή 9 Αυγούστου, στις 10 το βράδυ, στο Θέατρο των Αγρών, στο Κυπαρίσσι ο Σωκράτης Μάλαμας φωτίζει το ιδανικό σκηνικό για να στηθούν κάποια γλέντια ¨όπως παλιά¨ και να συναντηθούν οι διαφορετικές γενιές που πλέον συναπαρτίζουν το κοινό του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook