Αν και είχε ανακοινωθεί επίσημα η επιστροφή του στον Α.Ο. Περιβολίων από τον Χάλη, τελικά ο Σπύρος Αρβανιτάκης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ιδομενέα.
Ο ΑΟΠ με νέα ανακοίνωση γνωστοποιεί την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή στον Ιδομενέα. Στην ίδια ανακοίνωση επιβεβαιώνεται η μετακίνηση του Αντρέα Ορφανουδάκη στο Διαγόρα.
Αναλυτικά:
\”Σας ενημερώνουμε για την αποχώρηση δυο ποδοσφαιριστών: Ορφανουδάκη Αντρέα και Αρβανιτάκη Σπύρο από τον Όμιλό μας. Τους ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις νέες τους ομάδες Διαγόρα Νιού Χωριού και Ιδομενέα Γαλατά αντίστοιχα.

Ιδιαίτερη αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε για τον Σπύρο Αρβανιτάκη του οποίου η ποδοσφαιρική αξία, η αγωνιστική προσφορά του και το ήθος που επέδειξε, σε όλο το διάστημα που αγωνίστηκε με την ομάδα μας, θα παραμένει σημείο αναφοράς για πολλά χρόνια στον Α.Ο.Περιβολίων.

Σεβόμενοι την επιθυμία του Σπύρου αλλά και τις εξαιρετικές μας σχέσεις με τον πρόεδρο του Ιδομενέα κ. Ιγνάτιο Πούλαρη αποφασίσαμε ομόφωνα την αποχώρηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή γνωρίζοντας φυσικά την αγωνιστική «απώλεια» που αυτή σημαίνει για την ομάδα μας.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook