Ο Πλατανιάς με σχετική ανακοίνωση ενημερώνει ότι στα γραφεία του πέρα από το νέο αριθμό φαξ, λειτουργεί και νέος αριθμός τηλεφώνου.
Η ανακοίνωση:
\”Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι στα Γραφεία της, στον Πλατανιά, παράλληλα με τον τηλεφωνικό αριθμό 28210 60094 λειτουργεί, πλέον, και ο τηλεφωνικός αριθμός 28210 60218. Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι ο νέος αριθμός φαξ στα Γραφεία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων είναι ο εξής: 28210 68022.\”

Η διάθεση των νέων καρτών διαρκείας στα Χανιά

Με νέα ανακοίνωση ο Πλατανιάς υπενθυμίζει τα σημεία από τα οποία διατίθενται οι κάρτες διαρκείας.
Αναλυτικά:
\”Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων υπενθυμίζει ότι και αύριο, Πέμπτη 8 Αυγούστου, η διάθεση των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2013 – 2014 θα πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο στα Χανιά και συγκεκριμένα από το κατάστημα «Σταύρος Σπορ», επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 57, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Από την Παρασκευή 9 Αυγούστου και μετά, η διάθεση των καρτών διαρκείας θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ.

Σημειώνεται ότι οι δικαιούχοι, για να παραλάβουν τις κάρτες τους, θα πρέπει να συμπληρώσουν ένα έντυπο, στο οποίο θα αναγράφουν το ονοματεπώνυμό τους, το όνομα πατρός και το όνομα μητρός, την ημερομηνία γέννησης, τα τηλέφωνα επικοινωνίας και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook