Προβλημάτισε σήμερα ο ΟΦΗ σε ένα από τα τελευταία φιλικά παιχνίδια πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι ασπρόμαυροι αντιμετώπισαν τον Ρούβα στο Γεντί Κουλέ, ωστόσο δεν έπεισαν για την ετοιμότητα τους. Εκείνος που έφερε χαμόγελα ικανοποίησης ήταν ο Ζε Εντουάρντο.

Ο Βραζιλιάνος χρησιμοποιήθηκε για λίγο όμως πρόλαβε να φανεί αφού έκανε φάσεις και σημείωσε το μοναδικό γκολ της συνάντησης. Πλέον στον ΟΦΗ τρέχουν για να είναι έτοιμοι στην πρεμιέρα με τον Πανιώνιο, αφού η ομάδα φαίνεται πως θέλει δουλειά.

Οι φάσεις του αγώνα:

3΄ Καλή στιγμή για τον Ρούβα. Την κεφαλιά του Φουκαράκη έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Στάθης.

14΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαλέτι, έδιωξε με τις γροθιές ο Ντόμπος.

20΄ Τον Όγιος έχει σηκώσει για ζέσταμα ο Δερμιτζάκης.

25΄ Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και προληπτικά πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου. Στην θέση του ο Όγιος.

31΄ Σουτ το Όγιος, μπλόκαρε ο Ντόμπος.

37΄ Ο Παύλος Δερμιτζάκης σηκώνει για ζέσταμα όλους τους αναπληρωματικούς. Αναμένεται να δούμε και το ντεμπούτο του Ζε Εντουάρντο.

38΄ Σουτ του Βερόν, μλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας του Ρούβα.

43΄ «Κεραυνός» του Φραγκουλάκη, απομάκρυνε εντυπωσιακό ο Ντόμπος.

45΄ Ημίχρονο στο «Γεντί Κουλέ».

50΄ Αναγκαστική αλλαγή για τον ΟΦΗ. Στην θέση του Παπάζογλου ο Νιμανί

52΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ

55΄ Εκτέλεση κόρνερ από τον Φραγκουλάκη, ο Κουτσιανικούλης έπιασε την πρώτη κεφαλιά, ο Νιμανί την δεύτερη, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ

60΄ Οι Ροβίθης, Μονιάκης, Δαμιανάκης, Μπανούσης, Μακρής, Βιτώρος, Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης, Όγιος και Νιμανί περνάνε στο παιχνίδι.
Ο Φερνάντες είναι γκολκίπερ, Δαμιανάκης-Μπανούσης αποτελούν το αμυντικό δίδυμο, με τον Μονιάκη να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Ροβίθη στο δεξί. Μακρής-Βιτώρος είναι τα αμυντικά χαφ, με τον Ζε Εντουάρντο αγωνίζεται μπροστά τους. Δεξιά στην επίθεση βρίσκεται ο Περογαμβράκης, αριστερά ο Όγιος και στην κορυφή ο Νιμανί.

62΄ Δύο καλές στιγμές μέσα σε 1 λεπτό για τον ΟΦΗ, με τον Ζε Εντουάρντο να είναι πρωταγωνιστής και στις δύο. Αρχικά το σουτ του απομάκρυνε ο τερματοφύλακας του Ρούβα και δευτερόλεπτα αργότερα η κεφαλιά του πέρασε μόλις άουτ.

66΄Γκολάρα από τον Ζε Εντουάρντο! Ο Βραζιλιάνος με ένα φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι!

71΄ Δυνατό σουτ του Μονιάκή, απομάκρυνε ο πορτιέρο του Ρούβα.

80′ Σουτ του Περογαμβράκη η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

OΦΗ:Δασκαλάκης (46\’ Φερνάντεζ),Τριποτσέρης (60\’ Μονιάκης),Σβάσιγια (60\’ Περογαμβράκης),Στάθης (60\’ Δαμιανάκης),Μιλιάζες (60\’ Βιτώρος),Καλάιτζιτς (60\’ Μακρής),Βερόν (60\’ Ζε Εντουάρντο),Φραγκουλάκης (60 Ροβύθης),Κουτσιανικούλης (60\’ Μπανουσης),Γκαλέτι ( 24\’ Ογιος),Παπάζογλου (48\’ λ.τ Νιμανί).

Ρούβας: Ντόμπος (70\’ Σαμαριτακης), Tζιράκης, Πετράς, Ανυφαντάκης, Αργυράκης (70\’ Γιαλυτάκης), Κορδονουρης, Κεφαλουκος, Μαριάν (70\’ Τσερεβελάκης), Τσιτλακίδης, Βλαχος (70\’ \’Τζανάκης) , Φουκαράκης (70\’ Αντωνάκης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook