«Μα ποιος φταίει;» Αυτό είναι το σύνηθες ερώτημα των οδηγών όταν μετά το σοκ του ατυχήματος έρχεται η ώρα του καταλογισμού των ευθυνών…

Καθημερινό φαινόμενο τείνουν να γίνουν τα τροχαία ατυχήματα που σημειώνονται στην συμβολή των οδών Χαλεπά και Ταγματάρχου Γιακουμάκη κοντά στην Παναγίτσα και σε απόσταση αναπνοής από το δημοτικό σχολείο.

Οι περίοικοι δεν πετάγονται πλέον έντρομοι από τον κρότο που προκύπτει από την σύγκρουση των οχημάτων…γνωρίζουν τι συμβαίνει στην επικίνδυνη διασταύρωση….

Σε καμία από τις οδούς δεν υπάρχει σήμανση- η πινακίδα με το STOP- με αποτέλεσμα και οι δύο οδηγοί να πορεύονται με την πεποίθηση ότι έχουν προτεραιότητα και το κακό δεν αργεί να γίνει.

Οι περίοικοι όταν διέρχονται από το σημείο είναι διπλά προσεκτικοί καθώς από τις συγκρούσεις κινδυνεύουν και όσοι απλά περπατούν κοντά καθώς οι δρόμοι είναι στενοί και τα πεζοδρόμια ανύπαρκτα.

Στο σημείο έχουν γίνει πολύ σοβαρά τροχαία και εάν αναλογιστεί κανείς ότι με την σήμανση αυτά θα είχαν αποφευχθεί δεν μπορεί παρά να βιώσει, για άλλη μια φορά, το αίσθημα της αγανάκτησης για την οργάνωση του οδικού μας δικτύου.

Μια πινακίδα STOP, αυτό αρκεί, για να μπει ένα τέλος στους τραυματισμούς, στις υλικές ζημιές και στην ταλαιπωρία όσων εμπλέκονται στα ατυχήματα που συμβαίνουν ….στην αμαρτωλή διασταύρωση!