Συνελήφθη, χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, 42χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, ο 42χρονος χθες εισήλθε σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στην Ελούντα και αφαίρεσε από 46χρονη αλλοδαπή υπήκοο Αυστραλίας, δύο πορτοφόλια, που περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, προέκυψε ότι ο 42χρονος, την 08.07.2013 από ενοικιαζόμενο διαμέρισμα, στην ίδια περιοχή, αφαίρεσε από 34χρονο ημεδαπό, ένα κινητό τηλέφωνο (I-PHONE), ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, συνολικής χρηματικής αξίας χιλίων πεντακοσίων (1500) ευρώ και το χρηματικό ποσό των τετρακοσίων πενήντα (450) ευρώ.

Σε έρευνα, που πραγματοποιήθηκε στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρεις (3) φορτιστές κινητών τηλεφώνων, δύο (2) χαρτονομίσματα των δέκα (10) λιρών Αγγλίας, και ένα χαρτονόμισμα των είκοσι (20) δολαρίων Η.Π.Α. επιμελώς κρυμμένα, καθώς και μία (1) θήκη φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Επιπλέον, στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των εξήντα πέντε (65) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου ενώ ο 42χρονος με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.