Με φιλική \”τεσσάρα\” στον Προμηθέα Λάρισας αποχαιρέτησε τη Νάουσα και τα 3-5 Πηγάδια η Επισκοπή.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ρεθυμνιώτικης ομάδας για το τελευταίο φιλικό στον Άγιο Παύλο:
\”Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασία της στα 3-5 πηγάδια Νάουσας έπαιξε η ομάδα μας σήμερα το απόγευμα, με αντίπαλο την ομάδα του Προμηθέα Λάρισας επικρατώντας με 4-1.
\"\"

Στο σημερινό φιλικό αγωνίστηκαν για την ομάδα μας οι ποδοσφαιριστές που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής και αυτοί που έμειναν εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Άρη. Στο παιχνίδι αυτό επίσης αγωνίστηκαν οι νεαροί υπό δοκιμή: Μ. Λιονάκης, 19 ετών, από Χανιά και αγωνιζόταν στον Κισσαμικό ο οποίος έχει ακολουθήσει όλη την προετοιμασία της ομάδας μας μέχρι σήμερα. Ο Λ. Μιχαηλίδης ο οποίος έχει εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου, είναι 18 ετών, από την Δράμα και αγωνιζόταν στην ΑΕ Καλαμπακίου και ο Γ. Παπαιωάννου 19 ετών που έπαιζε στην ομάδα του Τύρναβου. Τα γκολ της φιλικής αναμέτρησης πέτυχαν: Βελονάκης (47’, 58’, 60’) και Παπαιωάννου 75’. Για τους Λαρισαίους μείωσε ο Μαυρομάτης στο 78’.

Επισκοπή (Κ. Ανυφαντάκης): Λαμπρόπουλος, Κονονένκο, Λιονάκης (υπό δοκιμή), Μαραθιανός, Παπαιωάννου (υπό δοκιμή), Τριχάκης, Μιχαηλίδης (υπό δοκιμή), Φραντζεσκάκης, Περκέτσι, Πουλάκης, Βελονάκης.

\"\"

\"\"

Με το σημερινό φιλικό ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας στα 3-5 πηγάδια Νάουσας. Η αποστολή αναχωρεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα απόψε, με προορισμό τον Πειραιά και από εκεί θα ταξιδέψει με το πλοίο «Έλυρος» της ΑΝΕΚ για το λιμάνι της Σούδα. Στο Ρέθυμνο αναμένεται να φτάσει περίπου στις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook