Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις κατά τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά και μικρή εξασθένηση του μελτεμιού στο Αιγαίο, περιμένουμε την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, από 25 έως 38 στη Δυτική Ελλάδα, από 22 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 22 έως 30 στις Κυκλάδες και στην Κρήτη και από 22 έως 35 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με ενισχυμένους ανέμους στα ανατολικά περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί 6 μποφόρ και στα ανατολικά κατά περιόδους σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση μετά το μεσημέρι.

Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

meteo.gr