Πολυμελής θα είναι η αποστολή της ομάδας Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, που θα λάβει μέρος στο 17ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε Καγιάκ ήρεμων νερών.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Με μία πολυμελή αποστολή που αποτελείται από 27 άτομα, εκ των οποίων 18 αγόρια και 9 κορίτσια, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων λαμβάνει μέρος στο 17ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κάνοε Καγιάκ ήρεμων νερών. Στόχος για το Χανιώτικο Όμιλο είναι να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία όπου κατάφερε και κέρδισε τον τίτλο, πιστοποιώντας έτσι ότι οι υποδομές του δουλεύουν μεθοδικά και με στόχο να αναδείξουν τα επόμενα χρόνια την καλύτερη δυνατή αγωνιστική ομάδα.

Αναλυτικά, η αποστολή για τον Ν.Ο.Χ. είναι η εξής:

Τάσος Μελεμενής, Γιάννης Κουτσοποδιώτης, Αντώνης Μαρκαντωνάκης, Παναγιώτης Μαρκαντωνάκης, Γιάννης Αντωνίου, Κυριάκος Ποντικάκης, Σπύρος Τωμαδάκης, Ανδρόνικος Νικολούδης, Δημήτρης Βαρβαντάκης, Αργύρης Γκογκίδης, Αντρέας Πρωτοπαπαδάκης, Δημήτρης Κεχαγιάς, Γιώργος Σηφάκης, Γιάννης Κουριδάκης, Λευτέρης Πολυχρονάκης, Παύλος Στουπάκης, Μάξιμος Δερμιτζάκης, Νίκος Στρατουδάκης, Μαίρη Μελεμενή, Μαγδαληνή Αντωνίου, Ελίνα Ποντικάκη, Βασιλική Σασλή, Άννα Αγγελάκη, Γλυκερία Αγγελάκη, Δέσποινα Σώκου, Μαργαρίτα Καρακατσάνη, Ελευθερία Παπασταματάκη.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Αυγούστου. Την ομάδα συνοδεύουν ο έφορος του τμήματος και γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ Δημήτρης Καλλιβρετάκης, ο προπονητής Μανόλης Αγγελάκης και ο συνεργάτης του Γιώργος Πουλιανίτης, οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας Αναστάσης Αναγνωστόπουλος και Ζωή Δημητρουλάκη, καθώς και αρκετοί γονείς.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook