Ανάρπαστα έχουν γίνει τα ροζ ΑΤΜ στο Ντάλας της Αμερικής, με τεράστιες ουρές να σχηματίζονται κάθε βράδυ. Δεν πρόκειται γι αυτό που φαντάζεστε, αφού δε μιλάμε για ανάληψη χρημάτων αλλά γλυκών, και συγκεκριμένα cupcakes.

Η αμερικανική εταιρεία Sprinkles Cupcakes, η οποία θεωρείται ο βασιλιάς του μικροσκοπικού κέικ, τοποθέτησε πρόσφατα έξω από το κατάστημά της στο Ντάλας ένα ροζ αυτόματο μηχάνημα, το οποίο προσφέρει νυχθημερόν στους ανυπόμονους καταναλωτές φρέσκα γλυκάκια. Η ανάληψη γίνεται φυσικά μέσω πιστωτικής κάρτας.

Η πρωτότυπη αυτή ιδέα για το ροζ ΑΤΜ γεννήθηκε στο μυαλό της ιδρυτού της εταιρείας Candace Nelson κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Στη συνέχεια πήρε σάρκα και οστά ως μια κίνηση συμπόνιας προς τις εγκύους, που ζητούν απελπισμένα το συγκεκριμένο γλυκό τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Τώρα μπορούν να το έχουν ανά πάσα στιγμή φρέσκο έναντι τεσσάρων δολαρίων.

Μάλιστα η εταιρεία κάνει ένα βήμα μπροστά από τη φαντασία του καταναλωτή: Δεν αφήνει παραπονεμένο ούτε το αγαπημένο κατοικίδιο της οικογένειας, αφού προσφέρει και φουρνιστές νοστιμιές για σκύλους που νιώθουν μια έκτακτη ανάγκη για κάτι γλυκό.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook