«Ήταν πολλά τα μποφόρ, αλλά άντεξα», δηλώνει όλο νόημα η Ναταλία Γερμανού στην πρώτη της συνέντευξη μετά την «μετακόμιση» στον ΑΝΤ1, ενώ στέλνει το μήνυμά της, με... «καμπανάκια» στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Κατερίνα Καραβάτου.

Σε ερώτηση για το πώς ήταν η σεζόν που πέρασε, η παρουσιάστρια αναφέρει: «είμαι σκληρό καρύδι τελικά. Ήταν πολλά τα μποφόρ αλλά άντεξα.

Τα κύματα ήταν ψηλά, η θάλασσα ήταν άγρια αλλά δεν πέσαμε σε παγόβουνο, δεν γίναμε Τιτανικός. Υπήρξαν στιγμές που απελπίστηκα αλλά δεν πήδηξα από το πλοίο.

Δεν θα την έκανα αυτή τη χάρη σε κανέναν, πίστεψέ με. Μην ξεχνάτε επίσης πως είμαι νησιώτισσα και ζώδιο του νερού. Αντέχω, έχω συνηθίσει» εξηγεί σε συνέντευξή της στο περιοδικό TV Ζάπινγκ για να συνεχίσει:

«Άντεξα όσα αντέχουν πολλοί, άντεξα όπως είχα αντέξει άλλες καταστάσεις παλιότερα. Δεν ήταν μια εύκολη χρονιά η τελευταία. Ήρθαν αναποδιές, ήρθαν φουρτούνες και πολλά …μποφόρ. Με το καλημέρα μάλιστα. Το μότο μου ήταν “παιδιά, ψυχραιμία” και προσπαθήσαμε να μείνουμε ψύχραιμοι. Ήμουν στο τιμόνι και έπρεπε να δώσω κουράγιο και στους άλλους. Και το έκανα. Επιστράτευσα όλη την υπομονή μου, όλο τον επαγγελματισμό μου και τράβηξα μπροστά».

Αν και δεν αναφέρεται ονομαστικά στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ναταλία φρόντισε να κάνει ξεκάθαρο τον παραλήπτη του... μυνήματός της: «δεν θα μιλήσω ονομαστικά, δεν έχει κανένα νόημα άλλωστε. Σε οποιοδήποτε πρόβλημα, δεν φταίει μόνο ένας, δεν θα αποδώσω όμως ευθύνες. Όσοι έσφαλαν, ξέρουν καλά ποιοι είναι».

Τέλος, η παρουσιάστρια ρωτήθηκε και για την Κατερίνα Καραβάτου, την οποία οι φήμες θέλουν να παίρνει την θέση της στο «Μες Στην Καλή Χαρά». «Είναι εξαιρετικά συμπαθητικό κορίτσι και της άξιζε, πιστεύω, να επανέλθει στον Alpha μετά την άδικη μεταχείριση που είχε υποστεί. Θα της ευχηθώ με αγάπη να είναι σιδεροκέφαλη».

newpost.gr