Προτρέπει για αγορά εξοχικού στην Ελλάδα και δείχνει Κρήτη.

Σύμφωνα με το αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων, μια εταιρεία έρευνας της τουριστικής αγοράς, διαπιστώνοντας την ανάγκη για ρευστό στη χώρα μας και την πτώση των τιμών των ακινήτων, δίνει την εξής επενδυτική λύση στους Αυστρακούς: Αγοράστε εξοχικό στην Ελλάδα.

Μάλιστα, δεν αρκείται σε γενικόλογες παροτρύνσεις, αλλά προτείνει ξεκάθαρα στους ενδιαφερόμενους να φλερτάρουν με την ιδέα επένδυσης στην Κρήτη.

Η εταιρεία περιγράφει το νησί ως \”απόλυτο προορισμό διακοπών στη Μεσόγειο\”.

Μάλιστα δίνει και το στίγμα των προσφορών που μπορεί να συναντήσει στο νησί ο ενδιαφερόμενος αγοραστής.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι ένα διαμέρισμα 60 τ.μ στη Βόρεια Κρήτη, με θέα τη θάλασσα και πισίνα, μπορεί να αποκτηθεί πολύ εύκολα με περίπου 125.000 ευρώ.

Ένα μικρότερο διαμέρισμα 40 τ.μ. νότια της Κρήτης, βρίσκεται στο τσεπάκι του ενδιαφερόμενου με 100.000 ευρώ όπως επισημαίνει η εταιρεία και μάλιστα στις τιμές αυτές ισχυρίζεται ότι συμπεριλαμβάνονται όλοι οι φόροι και τα έξοδα.

Η εταιρεία έρευνας της τουριστικής αγοράς δίνει στους Αυστριακούς να καταλάβουν ότι η αγορά ενός εξοχικού όχι μόνο στην Κρήτη αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, αποτελεί ευκαιρία.

Επικαλούμενη την οικονομική κρίση και την πληθώρα ακινήτων που μένουν στα αζήτητα και πωλούνται σε χαμηλές τιμές, η εταιρεία, συμφωνα με το αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων, τονίζει στους ενδιαφερόμενους Αυστριακού ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για αγορά ακινήτου στη χώρας μας καθώς έτσι, μπορεί να εξοικονομήσουν τουλάχιστον και το 25% της τιμής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook