Η είσοδος δεν θα επιτραπεί με εισιτήριο αλλά με τρόφιμα.

Μια εκδήλωση που αποτελεί έμπρακτα το παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης είναι αυτή που θα γίνει το Σάββατο 10 Αυγούστου στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου.

Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ διοργανώνει στις 21.00, τη συναυλία με τον Κρητικό ερμηνευτή Ηλία Παλιουδάκη.

Αντί για εισιτήριο καλείστε να φέρετε μόνο τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Έτσι θα επιτευχθεί και ο σκοπός της συναυλίας που είναι η ενίσχυση των ωφελουμένων του προγράμματος \”Βοήθεια στο Σπίτι\”

Για τη συναυλία ανθρωπιάς δόθηκε συνέντευξη τύπου.

\"http://www.keppedih-cam.gr/images/Events/2013/st_palioudakis_1.jpg\"

Η Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ κα Νάνσυ Αγγελάκη δήλωσε :

«Το «Βοήθεια στο σπίτι» αποτελεί ένα επιτυχημένο πρόγραμμα κοινωνικής μέριμνας και προστασίας των κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων, όπως Ηλικιωμένοι, Άτομα με αναπηρίες, ψυχική νόσο κλπ. Έχει στόχο την παροχή οργανωμένης και συστηματικής φροντίδας σε ευπαθείς ομάδες και κρίνεται ιδιαίτερα αποτελεσματικό, καθώς εξασφαλίζει γι’ αυτές αυτόνομη και αξιοπρεπή διαβίωση και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους. Στην αποτελεσματικότητα του προγράμματος οπωσδήποτε κρίνεται σπουδαία η συμβολή του έμπειρου προσωπικού, που απαρτίζεται από καταρτισμένα στελέχη και ειδικούς επιστήμονες (Ψυχολόγοι, Κοινωνικοί Λειτουργοί, Οικογενειακοί Βοηθοί και Νοσηλευτές). Όλοι αυτοί με αλτρουϊσμό προσφέρουν όχι μόνο πλήθος υπηρεσιών αλλά σε πολλές περιπτώσεις συντροφιά και αγάπη στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, απαλύνοντας τα προβλήματά τους και βελτιώνοντας την καθημερινότητά τους.

Ιδιαίτερα θα πρέπει να ευχαριστήσουμε το συντοπίτη μας, το τραγουδιστή Ηλία Παλιουδάκη, πρωταγωνιστή της βραδιάς, που θα συμβάλλει στη βραδιά με τις όμορφες μουσικές του, αποδεικνύοντας ότι οι ντόπιοι καλλιτέχνες ενισχύουν την κοινωνική πολιτική. Αξίζει θερμά συγχαρητήρια για την ανταπόκριση και την εθελοντική προσφορά του.

Σας καλούμε όλους το Σάββατο βράδυ να συμβάλλετε στην προσπάθεια της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, που για άλλη μια φορά στηρίζει και συμπαραστέκεται στις ευαίσθητες –κοινωνικά και οικονομικά- ομάδες. Ας αποδείξουμε έμπρακτα με τη συμμετοχή και την προσφορά μας την αλληλεγγύη και τον ανθρωπισμό μας, έννοιες που σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς δε θα έπρεπε να είναι ζητούμενες, αλλά δεδομένες.»

Ο Ηλίας Παλιουδάκης δήλωσε :

Με ιδιαίτερη χαρά θα συμμετάσχω στην εκδήλωση για το «Βοήθεια στο σπίτι», συμβάλλοντας με το δικό μου τρόπο, μέσω της μουσικής, στην στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη βοήθειας. Προσκαλώ όλους τους φίλους το Σάββατο βράδυ στο θέατρο Ανατολικής Τάφρου, να διασκεδάσουμε και να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα αγάπης!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook