Είναι γεγονός, το καλοκαίρι έφτασε! Οι εξορμήσεις στις παραλίες έχουν ήδη ξεκινήσει για τους περισσότερους, ενώ η θερμοκρασία ανεβαίνει διαρκώς, όπως συνηθίζεται στη χώρα τέτοια εποχή.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πέντε καλοκαιρινά gadgets που σίγουρα θα σας εκπλήξουν και αξίζουν μία θέση στη τσάντα παραλίας που έχετε ήδη ετοιμάσει.


Solar Beach ToteΠρόκειται για μία τσάντα, εξοπλισμένη με έναν εύκαμπτο συλλέκτη ηλιακής ενέργειας, που έχει τη δυνατότητα να τροφοδοτήσει με ρεύμα όλες τις μικρές φορητές σας συσκευές, όπως το smartphone σας και το mp3 player μέχρι και τη φωτογραφική σας μηχανή.

Wild Planet's Aqua Light MaskΊσως για την πιο παράξενη υποβρύχια μάσκα που έχετε δει ποτέ. Η Aqua Light Mask έχει ενσωματωμένους δύο φακούς που βοηθούν στην εξερεύνηση του βυθού τις βραδινές ώρες, ενώ είναι πλήρως ρυθμιζόμενη ώστε να μπορεί να φορεθεί τόσο από ένα παιδί όσο και από έναν ενήλικο.

PopdriveΈνα USB Stick που εκτός από αποθηκευτικός χώρος για τη μουσική, τις ταινίες αλλά και τα υπόλοιπα αρχεία σας, διαθέτει ανοιχτήρι για τη μπύρα σας. Έχει μέγεθος μπρελόκ και σίγουρα είναι ιδανικό για την παραλία, ενώ έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσει αρχεία συνολικού όγκου έως και 1GB.

Lifeproof Waterproof CaseΗ αδιάβροχη θήκη για τα iPhone 4/4S και iPhone 5, σας επιτρέπει να μην αποχωριστείτε ποτέ το κινητό σας τηλέφωνο ακόμα και στις στιγμές δροσιάς μέσα στη θάλασσα. Η πλήρως λειτουργική θήκη δεν αλλοιώνει την ευαισθησία της οθόνης και επιτρέπει τη λήψη υποβρύχιων φωτογραφιών.

Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι πως οι περισσότερες θήκες είναι πιστοποιημένες για χρήση έως και 30 λεπτά μέσα στο νερό και όχι περισσότερο.

Πετσέτα θαλάσσης ReservedΠλέον μπορείτε να αφήσετε την ξαπλώστρα σας στην παραλία χωρίς τον φόβο να σας την έχει πάρει κάποιος άλλος με την 100% βαμβακερή πετσέτα που κάνει σαφές πως η θέση είναι πιασμένη (Reserved!).