Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΟΦΗ, με την οποία ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας που αψήφησαν τις δυσκολίες των καιρών και βρέθηκαν στις εξέδρες του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» για το φιλικό με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου, να στηρίξουν την προσπάθεια της ανεύρεσης χρημάτων. 
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ, αναφέρει: 
«Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ εκφράζει την απεριόριστη ευγνωμοσύνη της στους φίλους οι οποίοι είτε ήρθαν στο γήπεδο σήμερα είτε παρευρέθηκαν έμμεσα αγοράζοντας εισιτήριο. Νιώσαμε ιδιαίτερη συγκίνηση πολλές στιγμές με φιλάθλους οι οποίοι κατέθεσαν χρήματα από το υστέρημα τους. 
Για την πραγματοποίηση της σημερινής προσπάθειας ευχαριστούμε: 
– Την εταιρεία φύλαξης Σμαραγδής Σοφοκλής 
– Το κατάστημα δώρων \”Το Τοπάζι\” Αλεξάκης Χαράλαμπος 
– Τη Τυποκρέτα Καζανάκης Κώστας 
– Τη μεταφορική εταιρία History of Transport. 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του ΠΑΟΚ για τη συμπαράσταση της στους χαλεπούς καιρούς που διαβένουμε, στους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΦΗ, τη τεχνική ηγεσία, το διοικητικό προσωπικό και το προσωπικό του γηπέδου το οποίο δούλεψε αφιλοκερδώς. 
Επίσης ευχαριστούμε την ΚΕΔ της ΕΠΣ Ηρακλείου και την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου για τη συμβολή τους στη πραγματοποίηση του παιχνιδιού. 
Η προσπάθεια μας συνεχίζεται. Όπως έχουμε κάνει ήδη γνωστό, τυπώθηκαν 12.000 εισιτήρια. 
Μπορούμε και πρέπει ΟΛΟΙ να βοηθήσουμε στην πώληση τους. 
Ιδιαίτερα καλούμε τον επιχειρηματικό κόσμο να συμμετάσχει και σ\’ αυτή την προσπάθεια γιατί έχει σημαντικά αντισταθμιστικά οφέλη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook