Λίγη ώρα πριν να εμφανιστεί ο Αντώνης Ρέμος σε γνωστό beach-bar στο Λιτόχωρο Πιερίας οι άνδρες του ΣΔΟΕ σφράγισαν το μαγαζί λόγω...φοροδιαφυγής.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της υπηρεσίας σε έλεγχο που διενεργήθηκε χθες (09-08-2013) από το ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας, διαπιστώθηκε ότι «επιχείρηση με αντικείμενο δραστηριότητας «καφέ μπάρ-εστιατόριο», που εδρεύει στην περιοχή Λιτοχώρου Πιερίας, στην οποία εμφανιζόταν επώνυμος τραγουδιστής, δεν είχε εκδώσει τα εκ του νόμου προβλεπόμενα φορολογικά στοιχεία.

Κατ' εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 13 παρ.1 του ν. 2523/97, το συνεργείο ελέγχου προέβη στην σφράγιση της επιχείρησης για 48 ώρες, παρουσία της αρμόδιας αστυνομικής αρχής, ενώ συγχρόνως ενημερώθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας υπηρεσίας της περιοχής».

Σημειώνεται ότι τα ελεγκτικά κλιμάκια του ΣΔΟΕ διαπίστωσαν παραβάσεις στις μισές σχεδόν επιχειρήσεις που ελέγχθηκαν κατά το δεκαήμερο 25 Ιουλίου - 5 Αυγούστου.

Ο ίδιος μάλιστα είχε γράψει χθες το πρωί στο twiiter του πως αναχωρεί από την Πάργα-όπου έδωσε συναυλία την Πέμπτη- με προορισμό το Λιτόχωρο.

newpost.grΔιαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/262042/neo-loyketo-apo-to-sdoe-se-kentro-diaskedashs-sto-litoxwro#ixzz2bZAHZEMQ