Στο κατάμεστο από κόσμο Κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις», την Παρασκευή 9/8, το κοινό απόλαυσε έξι αγαπημένες μπάντες της πόλης και παράλληλα συμμετείχε ενεργά στον σκοπό της βραδιάς, που ήταν να προβληθεί το όφελος της συνετής οδήγησης, το να μην χάνονται δηλαδή, ζωές στην άσφαλτο!

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και την υποστήριξη του δήμου Ηρακλείου και στη συναυλία πήραν μέρος αφιλοκερδώς τα συγκροτήματα «Ήχοι Ίριδας», «Άλλη Μπάντα», «Σχήμα Οξύμωρον», «Lunar Sea» «Why Not The Band» και «Wrong Way».

Παράλληλα, ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου βράβευσε για το έργο τους την Τροχαία Ηρακλείου, το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Λιμενικό Σώμα, την Περιφέρεια Κρήτης, το δήμο Ηρακλείου, καθώς και εθελοντικούς φορείς και συλλόγους που συμβάλλουν στην πρόληψη των τροχαίων.

\"\"

Όλα τα έσοδα της βραδιάς, που προέκυψαν από χορηγίες και δωρεές, θα διατεθούν για να αγοραστούν κράνη μοτοσυκλέτας, τα οποία και θα μοιραστούν δωρεάν και με τυχαίο τρόπο σε μοτοσικλετιστές, μέσα από ένα ιδιαίτερο «μπλόκο».

Το παρόν στο Κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις» έδωσαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ηρακλείου Μ. Κεφαλογιάννης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γ. Πιτσούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευρ. Κουκιαδάκης, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ηρακλείου Γ. Αεράκης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Κοινωνικής και Πρόνοιας του Δήμου Ηρακλείου Ν. Ματζαπετάκης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Ηρακλείου.

\"\"

Ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου, ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη για την πολύτιμη και ουσιαστική βοήθειά του, το δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση του χώρου και την ένταξη της εκδήλωσης στο Φεστιβάλ, όλα τα συγκροτήματα και τους μουσικούς που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στη συναυλία και ιδιαίτερα τον Αντιπρόεδρο του Ρ.Ο.Η. Gian Andrea Garancini για τον συντονισμό της βραδιάς, τους χορηγούς της βραδιάς, την Ελένη Ινιωτάκη – Garancini και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α. Γιάννη Λιονάκη για την καθοριστική βοήθειά τους, τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ., όλα τα Μέσα Ενημέρωσης που πρόβαλλαν δωρεάν την εκδήλωση, καθώς και όλους όσους επέλεξαν να περάσουν τη βραδιά τους στο Κηποθέατρο και να συμβάλουν έμπρακτα στην υλοποίηση της δράσης!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook