Παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία γλέντι γάμου τα ξημερώματα του Σαββάτου στις Μηλιές Πηλίου, όταν πιθανόν σε κατάστασης μέθης άγνωστοι μέχρι στιγμής πυροβόλισαν άσκοπα, με αποτέλεσμα μία από τις σφαίρες να εξοστρακιστεί σε φωτιστικό γειτονικού σπιτιού, με αποτέλεσμα τον ευτυχώς ελαφρύ τραυματισμό 69χρονου Γερμανού τουρίστα από τα θραύσματα του φωτιστικού.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι πυροβολώντας άσκοπα, τραυμάτισαν ελαφρά αλλοδαπό, υπήκοο Γερμανίας στην ευρύτερη περιοχή των Μηλεών Μαγνησίας.

Ειδικότερα, τι πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, οι άγνωστοι δράστες, κατά τη διάρκεια γλεντιού σε τροχόσπιτο εντός μη περιφραγμένου αγροκτήματος και πιθανόν ευρισκόμενοι σε κατάσταση μέθης, πυροβόλησαν με κυνηγετικό όπλο.

Αποτέλεσμα του πυροβολισμού ήταν ο εξοστρακισμός της σφαίρας σε οικιακό φωτιστικό και ο ελαφρύς τραυματισμός από τα θραύσματα 69χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Γερμανίας.

Ο υπήκοος Γερμανίας μετέβη αυτοβούλως στο νοσοκομείο, από όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

Στη συνέχεια, απείλησαν και εξύβρισαν δύο ημεδαπούς, ηλικίας 41 και 67 ετών, οι οποίοι τους ζήτησαν εξηγήσεις για την ενέργειά τους.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Πηγή: e-volos.gr