«Ανέβαζε» αγγελίες σε ιστοσελίδα του διαδικτύου και εισέπραττε το αντίτιμο για την αγορά… ανύπαρκτων κινητών.

Μόλις πριν από 20 ημέρες είχε συλληφθεί και οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου μια 23χρονη απατεώνισσα που «ανέβαζε» αγγελίες σε ιστοσελίδα του διαδικτύου και εισέπραττε το αντίτιμο για την αγορά… ανύπαρκτων κινητών, αλλά φαίνεται πως δεν έβαλε μυαλό και συνεχίζει να εξαπατά ανυποψίαστα θύματα!

Ήδη αποκαλύφθηκε άλλη μια περίπτωση με θύμα έναν 23χρονο που ενδιαφέρθηκε για την αγορά κινητού μέσω αγγελίας στο Διαδίκτυο και έδωσε στην συνομήλική του κοπέλα 180 ευρώ ως προκαταβολή, αλλά κινητό δεν… είδε!

Όταν ο νεαρός κατέφυγε στην Αστυνομία, διαπιστώθηκε από την προανάκριση ότι αυτή που τον εξαπάτησε ήταν η 23χρονη από το Ρέθυμνο που είχε συλληφθεί στις 18 Ιουλίου για παρόμοιες περιπτώσεις.

Τότε, είδε διαπιστωθεί πως από τον Οκτώβριο του 2012 είχε εξαπατήσει τουλάχιστον 26 άτομα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και είχε αποσπάσει περισσότερα από 4.180 ευρώ για να τους στείλει δήθεν κινητά από το απόθεμα καταστήματος κινητής τηλεφωνίας που δήθεν διατηρούσε και έβαζε «λουκέτο»!

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου συνεχίζει τις έρευνες για να εξακριβωθεί αν και άλλοι ανυποψίαστοι αγοραστές έπεσαν θύματα της 23χρονης.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook