Με αρκετή όρεξη τα… πιτσιρίκια του Εργοτέλη κέρδισαν με 1-0 τον Κισσαμικό, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη την Κυριακή (11/08) στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Ο Γιάννης Πετράκης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους νεαρούς του ρόστερ, αλλά και στον Ρομάνο που λόγω τιμωρίας χάνει την πρεμιέρα με τον Ατρόμητο. 
Ο Κουιρουκίδης πέτυχε στο 52\’ το μοναδικό γκολ με τη μπάλα να μη βρίσκει δίχτυα αλλά τον α\’ βοηθό να δείχνει σέντρα, υποστηρίζοντας ότι πέρασε τη γραμμή στην κεφαλιά του 18χρονου επιθετικού, μετά τη σέντρα του Κοιλιάρα.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη αν και περιόρισαν τους κινδύνους προς την εστία τους υπέπεσαν σε πολλά αβίαστα λάθη και δεν μπόρεσαν επιθετικά να δημιουργήσουν κάτι καλό, όπως στα φιλικά ματς με Επισκοπή και Πλατανιά. 
Το σουτ του Βαρδάκη που πέρασε \”ξυστά\” από το οριζόντιο δοκάρι ήταν η καλύτερή τους στιγμή στο 79\’.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Εργοτέλης: Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Άλα (77’ Λουμπάκης), Παντελάκης, Ρομάνο (46’ Χαλκιαδάκης), Κασαπάκης (77’ Γενιτσαρίδης), Δωματάς, Μπουρσέλης, Χρυσοφάκης (77’ Τάσος), Λεονάρντο (77’ Βογιατζής), Κουιρουκίδης. 
Κισσαμικός: Βλαχάκης (46’ Κοντοπίδης), Γιουρουκάκης (54\’ Βαρδάκης), Ψυχουντάκης (59\’ Καρβουνιάρης), Χολέβας (75\’ λ.τρ. Κοκάκης), Παραλίκης (87\’ Λευτ. Κομπογεννητάκης), Ν’ Γκουέμ, Τζιορτζιόνε (77\’ Ντούπης), Ανιάγκμε (87\’ Μαριανάκης), Βεστάκης, Χατζηλιόντας (59\’ Μπάτζιο), Μαντζιούνης (59\’Κιν).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook