Καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του απέναντι στον Εργοτέλη δεν έμεινε ο Σπύρος Μπαξεβάνος.
Ο τεχνικός του Κισσαμικού στις δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του θέλει ακόμα πολλή δουλειά για να παρουσιαστεί έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ\’ Εθνικής.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος, γιατί είπαμε ότι αυτές τις μέρες, ειδικά τις δέκα που δουλέψαμε μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά, θέλαμε να δούμε κάποια βήματα μπροστά. Δεν ξέρω αν είναι από την κούραση, αλλά αυτά τα βήματα εγώ δεν τα είδα. Θέλουμε πολλή δουλειά. Ζητάμε κάτι στα παιδιά, μέσα σε μια περίοδο να αφομοιώσουν κάποια πράγματα. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει η κούραση, αλλά από εκεί και πέρα απαιτώ κάποια πράγματα. Τουλάχιστον να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να μην κάνουμε ούτε μισό πίσω. Δυστυχώς για εμένα σήμερα νομίζω ότι δεν κάναμε ούτε ένα βήμα μπροστά. Ούτε ένα πόντο δεν πήγαμε μπροστά. Μείναμε τελείως στάσιμοι σε σχέση με το παιχνίδι με τον Πλατανιά».

Αναφορικά με το τι τον προβλημάτισε:

«Θέλω κάτι παραπάνω στην επιθετική ανάπτυξη σε αυτά που ζητάμε, παρά την πίεση του αντιπάλου. Έχουμε δώσει κατευθύνσεις… Δεν ξέρω αν ήταν λόγω κούρασης που δεν τα ακολούθησαν τα παιδιά. Βλέπω ότι δεν είχαν καθαρό μυαλό σε πολλές φάσεις. Εύκολα λάθη… Είναι νωρίς ακόμα όμως. Έχουμε ένα στόχο, να είμαστε έτοιμοι στις 22 Σεπτεμβρίου, πρώτα ο Θεός αν αρχίσει τότε το πρωτάθλημα, ώστε να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται».
Το σχετικό βίντεο

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook