Το καλοκαιράκι έφτασε και το εσύ δεν ξέρεις πώς θα βγεις στην παραλία; Τι είναι αυτό που σε προβληματίζει;

Το επίμονο τοπικό πάχος ή μήπως τα ψωμάκια που έχουν ριζώσει στα πιο σέξι σημεία του κορμιού σου και δε λένε να εξαφανιστούν;

Παρακάτω θα μάθεις τα πάντα για το πώς θα τα ξεφορτωθείς και θα γίνεις απίστευτη κορμάρα για το ραντεβού σου με την παραλία!

Σύμφωνα με έρευνες το 90% των γυναικών του πλανήτη έχουν θέμα με την συσσώρευση λίπους.

Κάτι που κάθεσαι σε ένα γραφείο όλη μέρα και δεν περπατάς ούτε για δείγμα, κάτι που μόλις γυρνάς από τη δουλειά το ρίχνεις στο junk food, τα λιπαρά κάνουν χορό και παίρνουν τη μορφή τοπικού λίπους στο σώμα σου.

Το θέμα αντιμετωπίζεται όχι μόνο με δίαιτες και άσκηση αλλά και με τη βοήθεια πολλών προϊόντων που θα βρεις στο εμπόριο όπως κρέμες που μειώνουν το τοπικό πάχος στα σημεία που αντιστέκονται στη δίαιτα όπως γοφοί, μπρατσάκια, μηροί, γλουτοί αλλά και δίνουν μια σημαντική ώθηση στην προσπάθεια σου να χάσεις κιλά και τοπικό πάχος!

Απολέπιση και πίλινγκ είναι οι σύμμαχοι σου στον αγώνα με το τοπικό πάχος για σέξι οπίσθια!

Μην ξεχνάς: δεν υπάρχει γρήγορος τρόπος να εξαλείψεις το τοπικό πάχος, γι\’ αυτό πρέπει να αρχίσεις την προεργασία με τη σωστή διατροφή, την άσκηση αλλά και τη χρήση των τοπικών προϊόντων από τώρα για να εξασφαλίσεις αψεγάδιαστο κορμί και αυτό το καλοκαίρι!

Τοπικό πάχος: το τοπικό πάχος δεν είναι παρά λίπος που έχει την τάση να συσσωρεύεται στα πιο σέξι σημεία του κορμιού σου: κοιλίτσα, πλάγια ή αλλιώς ψωμάκια, οπίσθια και πολλά άλλα.

Γενικά το λίπος θα εμφανιστεί με αυθάδεια στα πιο σέξι σημεία του κορμιού σου αφού βρίσκεται σε δύο στρώματα : ένα βαθύ και ένα επιφανειακό πιο λεπτό, οπότε εσύ δεν έχεις παρά να βάλεις τα δυνατά σου για να το εξαφανίσεις. Ανάλογα με το σωματότυπο σου θα βρεις τις ασκήσεις εκείνες που είναι εξειδικευμένες για κάθε σημείο του κορμιού σου.

Νερό, νερό πολύ νερό: τι θα κάνεις για αν μειώσεις το λίπος στο κορμάκι σου; Μα φυσικά θα πίνεις όσο περισσότερο νεράκι μπορείς.

Έτσι ο οργανισμός σου ενυδατώνεται σωστά και το λίπος δεν προλαβαίνει να συσσωρευτεί. 8-10 ποτήρια νερό είναι απαραίτητα και δεν έχεις παρά να κουβαλάς πάντα μαζί σου ένα μπουκαλάκι για να μην το ξεχνά αφού κάνει λιποδιάλυση από μόνο του!

Πώς θα καταλάβω ότι έχω τοπικό πάχος; Πρώτα από όλα θα το δεις στον καθρέφτη σου! Το συσσωρευμένο λίπος δεν είναι εύκολο να κρυφτεί.

Γι\’ αυτό βγάλε τα ρουχαλάκια σου και κοιτάξου στον καθρέφτη. Βλέπεις να εξέχουν διάφορα κομμάτια που πριν αρχίσεις να καταβροχθίζεις τις πάστες 5-5 δεν υπήρχαν; Συγχαρητήρια μόλις γνώρισες το τοπικό σου πάχος!

Οι σύμμαχοί:

Απολέπιση ο μόνιμος σύμμαχος σου: η απολέπιση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από τον οργανισμό σου και κάνει το δέρμα σου να φαίνεται και να είναι πιο λείο και πιο «καθαρό».

Το ειδικό σφουγγάρι απολέπισης για το μπάνιο είναι με το μέρος σου και γίνεται το απαραίτητο εργαλείο σου για τέλειο αψεγάδιαστο κορμάκι.

Ένα απαλό πίλινγκ είναι ιδανικό και δεν έχεις παρά να τρίψεις με κυκλικές κινήσεις την προβληματική περιοχή.

Ενυδάτωση: η ενυδάτωση είναι το Α και Ω του όμορφου δέρματος και την χρειάζεσαι για να δείχνει το δερματάκι σου και πιο σμιλεμένο.

Όταν η επιδερμίδα χάνει τα ενυδατικά της στοιχεία γίνεται πιο τραχιά με αποτέλεσμα το σώμα σου να δείχνει πιο \”γεμάτο\”. Φτιάξε μόνη σου τέλειο ενυδατικό πίλινγκ σώματος και άπλωσε το στο κορμάκι σου. Θα χρειαστείς:

3 φλιτζάνια πολτοποιημένη μπανάνα
1 φλιτζάνια αλόε βέρα σε τζελ
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φλιτζάνι βερικοκέλαιο

Ανακάτεψε όλα τα υλικά και άπλωσε σε όλο το σώμα κάνοντας απαλό μασάζ για 5 λεπτά. Άφησε τη μάσκα να δράσει για άλλα 10 λεπτά. Ξέπλυνε με ζεστό νερό.

Για φρεσκάδα & άμεση αναζωογόνηση

Θα χρειαστείς: • 2 κουταλιές αλόη βέρα τζελ • 100 ml αμυγδαλέλαιο • 1 κουταλιά κερί μέλισσας • 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο τριανταφυλλιάς

Λιώσε το κερί μέλισσας σε μπεν μαρί και πρόσθεσε τα υπόλοιπα υλικά. Βάλε το μίγμα σε γυάλινο βαζάκι και το συντήρησε το στο ψυγείο.

womenonly.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook