Η Επισκοπή εμφάνισε σημάδια κόπωσης από την σκληρή προετοιμασία, γνωρίζοντας φιλική ήττα με 3-0 από τον ΟΦΗ, που έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο εν όψει πρεμιέρας πρωταθλήματος με Πανιώνιο.
Μπροστά σε 3.000 φιλάθλους ο ΟΦΗ πρόσφερε θέαμα λίγες ημέρες πριν την έναρξη της Super League.
Μόλις στο 7\’ ο Περογαμβράκης άνοιξε το σκορ, για να κλείσει το ημίχρονο στο 2-0 χάρη στο γκολ του Μιλιάζεζ από το 22\’.
Ένας άλλος \”νέος\”, ο Σβασίγια, σκόραρε στο 60\’ για το τελικό 3-0.
ΟΦΗ (Παύλος Δερμιτζάκης):  Φερνάντες, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζβασίγια, Τριποτσέρης, Μακρής (65’ Βερόν), Ζε Εντουάρντο (54’ Φραγκουλάκης), Κάλαιτζιτς, Κουτσιανικούλης (76’ Ροβίθης), Περογαμβράκης (65’ Όγιος), Παπάζογλου (54’ Νιμανί).
Επισκοπή (Κ. Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Μανουσάκης, Ανωγειανάκης, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Δελάμπασης Σεληνιωτάκης, Γκονζάλες, Σουμπασάκης, Τάντιτς, Ντάρκο.
Έπαιξαν ακόμα: Βελονάκης, Ντερτινόπουλος (υπο δοκιμή), Πουλάκης, Ντακούντο, Μαραθιανός, Φρατζεσκάκης, Κονονένκο.

Ο προπονητής της Επισκοπής Κώστας Ανυφαντάκης αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ μίλησε στο aoepiskopis.gr:

«Ήρθαμε να παίξουμε με μια ομάδα όπου έκανε πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα. Εμείς βρισκόμαστε στην τέταρτη εβδομάδα της προετοιμασίας και μόλις ολοκληρώσαμε το βασικό στάδιο. Ήταν φυσιολογικό λοιπόν να έχουμε χαμηλό τέμπο να είμαστε κουρασμένοι παρόλα αυτά προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και κάποια στιγμή πιέσαμε ψηλά για πάρουμε την κατοχή της μπάλας. Δεν είναι σε υψηλό βαθμό η φρεσκάδα και η εμπειρία μας, ο ΟΦΗ έχοντας μεγαλύτερη εμπειρία από εμάς εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και μας έβαλε τρία γκολ.
Είμαστε μια νέα ομάδα που φιλοδοξεί για να κάτσει πολλά χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Το 50% του ρόστερ είναι νέοι παίκτες και η φιλοσοφία μας είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και έχουμε ένα αναπτυξιακό πλάνο από πίσω που για εμάς είναι πολύ σπουδαίο. Όλα αυτά αν τα συνδυάσουμε πιστεύω ότι θα φτιάξουμε τα πράγματα που θέλουμε και θα δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα σε γερές βάσεις.
Μεταγραφικά θέλουμε να αποκτήσουμε ακόμη δύο ποδοσφαιριστές στις θέσεις των στόπερ. Το πρωτάθλημα της Football League ξεκινάει τέλη Σεπτεμβρίου οπότε νομίζω ότι έχουμε καιρό να αποκτήσουμε παίκτες από ομάδες που είναι έτοιμοι και όχι που δεν ανήκουν σε κάποια ομάδα».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook