Το απόγευμα της Τετάρτης, επισκέφτηκαν τα μέλη του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ Ηράκλειο ηθοποιοί και συντελεστές της γνωστής σειράς «Το νησί».

Συγκεκριμένα η πρωταγωνίστρια Ευγενία Δημητροπούλου, οι ηθοποιοί, Κώστας Φραντζεσκάκης, Γιάννης Πανταγιάς, Χρήστος Σαπουντζάκης, Στέλιος Βέργος και ο Υπεύθυνος Παραγωγής Δημήτρης Ξενάκης, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των μελών του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ να επισκεφτούν τη θεραπευτική κοινότητα.

Σε κλίμα ιδιαίτερα φιλικό, οι φιλοξενούμενοι κατέθεσαν τις προσωπικές τους εμπειρίες και μοιράστηκαν τις ξεχωριστές στιγμές που έζησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων τα οποία ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης 18 Ιανουαρίου. Αναφέρθηκαν επίσης στις προσωπικές τους πορείες ως ηθοποιοί και επισήμαναν ότι η συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη σειρά επηρέασε τις θέσεις τους και τις αντιλήψεις τους για θέματα ρατσισμού και κοινωνικού αποκλεισμού.

Ακόμη η Βικτώρια Χίσλοπ, η οποία για επαγγελματικούς λόγους δεν κατάφερε να παρευρεθεί στη συνάντηση, δώρισε ένα από τα βιβλία της το οποίο είχε υπογράψει, στα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προσκεκλημένοι εκδήλωσαν με προθυμία το ενδιαφέρον τους για μελλοντική συνεργασία με το θεραπευτικό πρόγραμμα, στην προσπάθειά τους να φανούν συμπαραστάτες στην προσπάθεια των μελών και το έργο του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.