Η μεγάλη Ναυτιλιακή εταιρεία της Κρήτης, η ΑΝΕΚ Lines, θα είναι Αργυρός χορηγός της Επισκοπής Ρεθύμνου, στην παρθενική συμμετοχή της στη Football League.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

\”Για άλλη μια χρονιά η ΠΑΕ Επισκοπή Ρεθύμνου ταξιδεύει με την ANEK LINES.
Η ΠΑΕ Επισκοπή έχει τη μεγάλη χαρά και φέτος να ανακοινώσει την επίσημη στήριξη της ΑΝΕΚ Lines ως Αργυρού χορηγού της, παρουσιάζοντας την στο επίσημο σορτς της ομάδας της, η οποία θα αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Football League.

\"\"

Η ΑΝΕΚ Lines είναι μια από τις πλέον σύγχρονες ναυτιλιακές εταιρίες πανευρωπαϊκά, παρόλα αυτά όμως παραμένει ευαισθητοποιημένη όσον αφορά το κοινωνικό σύνολο και το συνάνθρωπο, αποδεικνύοντας έμπρακτα, χρόνια τώρα τη στήριξη της προς τις ευπαθείς ομάδες ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Η σημαντική βοήθεια της μέσω πολλαπλών χορηγιών σε διάφορους κλάδους είναι αξιέπαινη. Για τους παραπάνω και πλέον λόγους η ΠΑΕ Επισκοπή δηλώνει και επίσημα την ευγνωμοσύνη της προς την ΑΝΕΚ Lines για τη στήριξή της αλλά και για το σύνολο των ενεργειών, εμφανείς και μη, που πραγματοποιεί καθημερινά (για τους συνανθρώπους μας).

Σας ευχαριστούμε θερμά.\”

\"\"

Η αποστολή της ομάδας κατά την επιβίβαση της στο f/b Elyros

\"\"

Οι παίκτες της ΠΑΕ Επισκοπή Ρεθύμνου κατά την αναχώρηση τους με το f/b Elyros.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook