Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε ο Σ.Φ.Π. Χανιά.

Ο Μιχάλης Τεφτσής και ο Ανδρέας Βανδουλάκης θα αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα του συλλόγου των Χανίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

\”Ο Σ.Φ.Π.Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους αθλητές Τεφτσή Μιχάλη και Βανδουλάκη Ανδρέα. Ο Μιχάλης Τεφτσής γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 08-10-1988. Έχει ύψος 1,86 και αγωνίζεται στην θέση του libero.

Ξεκίνησε το βόλλευ στην Γ.Ε.Ηρακλείου και από μικρή ηλικία αγωνίσθηκε  στα πανελλήνια πρωταθλήματα παμπαίδων( 4η πανελλήνια θέση το 2004) , παίδων (2η πανελλήνια θέση το 2006 ), εφήβων κ.λ.π. Έχει αγωνισθεί στην Γ΄ εθνικής κατηγορίας  τη σαιζόν 2006-2007 με τη Γ.Ε.Η. και 2007-2008 με τον Ο.Φ.Η. Τις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιόδους αγωνίσθηκε με τα χρώματα της Γ.Ε.Η. στην Β” & Α2′ Εθνική κατηγορία.


\"VandoulakisA\"


Ο Ανδρέας Βανδουλάκης έχει γεννηθεί στα Χανιά το 24-12-1988. Έχει ύψος 1,88 και αγωνίζεται ως διαγώνιος και ακραίος. Ξεκίνησε το βόλλευ στις ακαδημίες του Κένταυρου και συνέχισε στο εφηβικό τμήμα του Ο.Α.Χ. Στην διάρκεια των σπουδών του στην Αθήνα αγωνίσθηκε στον Π.Α.Ο. Κουκακίου.

Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη και τον Ανδρέα στην ομάδα του Σ.Φ.Π. Χανιά και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook