Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης, τμ. Χανίων (Α.Λ.Π.), και ως ελάχιστη δείγμα κοινωνικής αλληλεγγύης προσφέρει 15 θέσεις δωρεάν σε ισάριθμα άτομα που διαθέτουν κάρτα ανεργίας και θελήσουν να εγγραφούν ηλεκτρονικά από σήμερα κι έως πληρώσεως του παραπάνω αριθμού θέσεων και πάντα με σειρά προτεραιότητας.

Οι εγγραφές αφορούν τον Α΄ κύκλο μαθημάτων (Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος 2013) με τον γενικό τίτλο: «Η τέχνη της Επικοινωνίας: Γιατί επικοινωνιακός γίνεσαι, δε γεννιέσαι». Ο κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 12 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:00 έως 20:00, και τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Υπενθυμίζεται οτι δικαίωμα εγγραφής στο Α.Λ.Π. έχουν όλοι οι Χανιώτες που το επιθυμούν, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας το συμβολικό ποσό εγγραφής των 60 ευρώ (50 ευρω για τις εγγραφές έως 15/08), ενώ με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και με σειρά προτεραιότητας (θέσεις περιορισμένες), από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π. www.alp.edu.gr και με email στο [email protected]

Σκοπός του προγράμματος είναι οι σπουδαστές να αποκομίσουν μια πλήρη εικόνα των διαστάσεων του όρου Επικοινωνία σε όλες τις πτυχές της, με στόχο να βελτιώσουν την ζωή τους στην καθημερινότητα της, μαθαίνοντας πώς να αναδείξουν τα δυνατά τους σημεία, να κτίσουν την αυτοπεποίθηση τους, να βελτιώσουν την συμπεριφορά τους και να δυναμώσουν τις σχέσεις τους με τους άλλους, Ο σχεδιασμός του προγράμματος του παραπάνω κύκλου γίνεται σε συνεργασία με τον Αντρέα Θεοδωρακόπουλο, Καθηγητή στη Σχολή του ΑΝΤ1, Καθηγητή στο London Center Management και Σύμβουλο ΜΜΕ.

Στο πλαίσιο του παραπάνω κύκλου θα διδάξουν διακεκριμένοι εισηγητές όπως οι: Δημήτρης Μπουραντάς, Καθηγητής Μάνατζμεντ - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Μάνος Σιφονιός, Επικοινωνιολόγος-Συγγραφέας, Χαρά Νομικού, Κλινικός Ψυχολόγος- Παιδοψυχολόγος, Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, Επικοινωνιολόγος Καθηγητής στη σχολή του ΑΤΝ1& στο London Centre Managment & σύμβουλος MME, Νίκος Μεγγρέλης, Δημοσιογράφος-ντοκυμαντερίστας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Δημοσιογράφος, Νικόλαος Νημάς, Μηχανικός-Εκπαιδευτής δημιουργός ομάδων & δικτύων, Άκης Αγγελάκης, εκδότης-Συγγραφέας & σύμβουλος επιχειρήσεων κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες: κα Ελένη Βουγιούκαλου, Τηλ. κιν: 6936492842.