Αγιο είχε ο Σάμι Φάις όταν το καινούργιο σκάφος του παρουσίασε μηχανικό πρόβλημα με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρεθεί τραυματισμένος στη θάλασσα της Πάτμου. Ο γνωστός επιχειρηματίας, που έχει παντρευτεί το πρώην μοντέλο Μαρία Καλάβρια, χτύπησε στη μέση του.

Ο Σάμι Φάις μετά τη Μύκονο όπου πέρασε όμορφες στιγμές με τη σύζυγό του και τις δύο κόρες τους, πήγε στο Νησί της Αποκάλυψης μαζί με καλούς φίλους του, όπως ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Τζένη Μπαλατσινού και τα παιδιά τους, για να συνεχίσει εκεί τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Το περασμένο Σάββατο θέλησε να κάνει μια δοκιμαστική βόλτα με το νέο του σκάφος και με τη συνοδεία ειδικού μηχανικού ανοίχτηκε στη θαλάσσια περιοχή. Το σκάφος του όμως παρουσίασε μηχανολογικό πρόβλημα, και παραλίγο να του στοιχίσει και τη ζωή!

Σύμφωνα με την Espresso, το πρόβλημα που παρουσίασε ήταν στο τιμόνι του (λέγεται ότι «κόλλησε»), με αποτέλεσμα το σκάφος να μην μπορεί να κυβερνηθεί. «Ο Σάμι Φάις βρέθηκε στη θάλασσα με δυνατούς πόνους στη μέση και αμέσως κινητοποιήθηκαν τα οικεία του πρόσωπα ώστε να μεταφερθεί αεροπορικώς σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Αθηνών. Δεν πέρασε αρκετή ώρα και νοσοκομειακό ελικόπτερο έσπευσε στην περιοχή, τον παρέλαβε και τον έφερε στην πρωτεύουσα.

Στην ιδιωτική κλινική υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει πάθει μετατόπιση σπονδύλου», λέει άτομο από το οικείο του περιβάλλον, το οποίο συμπληρώνει ότι ο επιχειρηματίας ακολουθεί πλέον την αγωγή που του σύστησαν οι θεράποντες ιατροί του και συνεχίζει: «Ο Σάμι θα παραμένει ξαπλωμένος στο κρεβάτι για όσο χρόνο χρειαστεί και -παρ\’ όλη την άσχημη εξέλιξη που είχαν οι διακοπές του στην Πάτμο- δεν αισθάνεται κακοδιάθετος, πρώτον γιατί ο ίδιος σώθηκε από θαύμα και δεύτερον γιατί πάνω στο σκάφος δεν ήταν και άλλα αγαπημένα του πρόσωπα και κυρίως τα παιδιά του».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook