Στην εφημερίδα Espresso μίλησε η αγαπημένη τραγουδίστρια Τζένη Βάνου για την περιπέτειά της με τον καρκίνο περιγράφοντας λεπτομερώς όλο το διάστημα πριν τη διάγνωση αλλά και το σοκ που υπέστη όταν ο γιατρός της ανακοίνωσε ότι πρέπει να μπει επειγόντως στο νοσοκομείο.

Διαβάστε τι λέει:

Δεν φοβάμαι να το πω: Ναι, έχω καρκίνο, ο οποίος παρουσιάστηκε στην επιγλωττίδα και τον προλάβαμε στο χιλιοστό προτού ακουμπήσει τις φωνητικές χορδές.

Εδώ και ενάμιση χρόνο πονούσε ο λαιμός μου και δεν μπορούσα να καταπιώ. Το μόνο που κατέβαινε ήταν το νερό. Όλα τα αλκοολούχα, ακόμη και η πορτοκαλάδα με την λεμονάδα, μου δημιουργούσαν πρόβλημα. Είχα πάει πέντε φορές στον δικό μου ωτορινολαρυγγολόγο και μου έλεγε ότι δεν έβρισκε τίποτα. »Δεν είναι τίποτα, κόψε το τσιγάρο και όλα θα γίνουν καλά…» μου έλεγε, γιατί προφανώς δεν μπορούσε να βρει το σημείο όπου είχα πρόβλημα.

Υστερα από τις πιέσεις ενός φίλου της επισκέφθηκε ένα καθηγητή ο οποίος αφού την εξέτασε της ανακοίνωσε ότι βλέπει κάτι στην επιγλωττίδα το οποίο, μάλιστα, πρέπει να εγχειριστεί αμέσως.

Δεν το κρύβω ότι την ώρα που κοίταξα τον γιατρό στα μάτια και μου είπε ότι πρέπει να χειρουργηθώ έπαθα σοκ. Το ίδιο έπαθαν και τα παιδιά μου – και ειδικά η κόρη μου που πήγε να… πεθάνει – όταν ο καθηγητής βγήκε από το χειρουργείο και τους ανακοίνωσε ότι έχω καρκίνο.

H Τζένη Βάνου τώρα κάνει κατάλληλη προετοιμασία για να υποβληθεί σε ακτινοβολίες.


nocomments.gr