Στα χέρια κόντεψαν να πιαστούν εκπρόσωποι του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΟΦΗ, κατά την εκδίκασης της ένστασης για το κύρος του αγώνα με τους Γιαννιώτες που έχει υποβάλει η κριτική ομάδα. Η διαδικασία μπορεί να ολοκληρώθηκε, αν και διακόπηκε δύο φορές, ωστόσο το σήριαλ που παίζεται τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αναμένεται να έχει κι’ άλλο επεισόδιο μιας και ο ΠΑΣ, πήρε προθεσμία για να καταθέσει υπόμνημα την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε και θα βγει (εφόσον δεν αλλάξει κάτι) η τελική απόφαση. 
Οι νομικοί που εκπροσώπησαν τον ΟΦΗ, ζήτησαν εφαρμογή των άρθρων 21 και 29 ΚΑΠ, που μεταφράζεται είτε σε κατοχύρωση του αγώνα υπέρ των ασπρόμαυρων, είτε επανάληψη του παιχνιδιού κεκλεισμένων των θυρών. 
Από την πλευρά του ΟΦΗ, το «παρών» έδωσαν δικηγόροι Ντίνος Μανταδάκης, Χρήστος Μιχαλόπουλος και Μανόλης Φωτάκης, όπως και οι Νίκος Μαχλάς, Αντώνη Κουτάντος και Παύλος Αδάμος. 
Τι υποστήριξε ο ΠΑΣ
Από την πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα, δεν μπορούσε να απουσιάζει ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης, ενώ δίπλα του ήταν , ο γενικός διευθυντής Ηλίας Φίλος, ο Φώντας Βρόσγος (υπεύθυνος ασφάλειας) και οι νομικοί Αργύρης Λίβας και Γιώργος Βήτας. Το δικαστήριο αφού απέρριψε το αίτημα του, να προβληθεί DVD το οποίο κρατούσαν μαζί τους, στην συνέχεια άκουσε τους εκπροσώπους του ΠΑΣ να αναφέρονται στον οπαδό που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, λέγοντας ότι σκοπός του δεν ήταν να χτυπήσει τον ποδοσφαιριστή Βεζυρίδη αλλά να του κολλήσει ένα αυτοκόλλητο! 
Μάλιστα την στιγμή που ο νομικός του ΠΑΣ κ. Βήτας αναφέρθηκε στον τερματοφύλακα του ΟΦΗ χαρακτηρίζοντας τον με ανάρμοστες εκφράσεις, ο Νίκος Μαχλάς σε έξαλλη κατάσταση σηκώθηκε και του είπε «Δεν φοράτε παντελόνια, είστε απαράδεκτοι. Θα φτάσουμε μέχρι τα ευρωπαϊκά δικαστήρια»

68944

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook