Είχε βραδιάσει στην Χώρα Σφακιων όταν ενα μεγάλο κοτερο με πολλά φώτα έδεσε έξω απο το λιμάνι.

Σε λίγη ώρα μια παρεα, που από τις ομιλιες τους καταλάβαινες ότι έχουν καλή διάθεση, φτάνει με ενα φουσκωτό σκάφος στο παλιό λιμάνι και μετά απο λίγο μια γνώριμη παρουσία εμφανίζεται στην πιάτσα με τα μαγαζιά: η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρέα κάθησε σε μια απο τις ταβέρνες και αφού απόλαυσε τους τοπικούς μεζέδες, αποχώρησε δεχόμενη τα καληνυχτίσματα των ντόπιων.

Η παρέα των διακοπών

Από ενα tweet της γνωστής παρουσιάστριας στο Μπάλο μάθαμε ότι κάνει διακοπές στην Κρήτη, ωστόσο την παρέα της την αποκαλύπτουμε εδώ, αφου εχτές το βραδυ εκτός από τον καλό της Ματέο Πανταζόπουλο, ήταν μαζί ο ηθοποιός Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Πρόεδρος του Alpha κ. Δημήτρης Κοντομηνάς.

Η καλή σχέση Μενεγακη – Σπυροπούλου, που διαβάζουμε στις κοσμικές στήλες ότι υπάρχει εδώ και καιρό επιβεβαιώθηκε με τις διακοπές που κάνουν μαζί.

Ομως, μια επίσης καλή σχέση προκύπτει από αυτή η παρέα: Η σχέση Σπυροπούλου με τον Πρόεδρο του Aplha, που ακόμα και αν δεν υπήρχε, οι διακοπές μέσα σε ενα κότερο δεν μπορεί παρά να φέρουν πιο κοντά την νεαρή παρουσιάστρια με τον εργοδότη της και να “στρώσουν” ακόμα καλύτερα το χαλί κάτω απο τα πόδια της στα θεμάτα που αφορούν στην καριέρα της, αφού πρόκειται για ενα πολυσυζητημένο τηλεοπτικό πρόσωπο ίσως με περισσότερα αρνητικά παρά θετικά σχόλια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook