Ενημερωθήκαμε ότι στην Επισκοπή Ηρακλείου στήθηκε ΟΛΟΚΛΗΡΗ αστυνομική επιχείρηση επειδή στην περιοχή συνέβησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα μικροδιαρρήξεις.

Η \”έξαρση αυτή της εγκληματικότητας\” μεταφράζεται στο σοκαριστικό αριθμό των 4-5 (να βάλουμε κάτι παραπάνω να φανούμε γενναιόδωροι) μικροδιαρρήξεων στην περιοχή!

Έχουν γίνει μπλόκα λέει, έρευνες με δυνάμεις της αστυνομίας στην περιοχή. Τόσο μεγάλη επιχείρηση, τόση \”θεατρικότητα\” για 4 μικροδιαρρήξεις… μάλιστα. (Πού να ξέρατε και για ποιό λόγο γίνεται αυτό….)

Πραγματικά η μουδιασμένη κοινωνία της Κρήτης μετά από τα συγκλονιστικά αυτά συμβάντα, μπορεί να κοιμάται ήσυχη πλέον ότι η αστυνομία στο Ηράκλειο θα χτυπήσει την εγκληματικότητα στον πυρήνα της!

Παρεμπιπτόντως, εμένα στην περιοχή μου έχουν γίνει 3 μικροδιαρρήξεις, μια κλοπή βενζίνης από αυτοκίνητο και φολιάσανε 4 ζωάκια.

Να υποθέσω ότι μετά από αυτό, στη δική μας περιοχή θα έρθουν και ΡΑΜΠΟ της αστυνομίας σε τεράστια επιχείρηση που θα στηθεί για την πάταξη της εγκληματικότητας…

Όπως λέει και ένας γνωστός μου, γελάει ο κόσμος….

Πίκος Απίκος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook