Τα δύο κορίτσια της φωτογραφίας, 19 και 20 ετών, συνελήφθησαν στο Περού ενώ επιχειρούσαν να περάσουν λαθραία κοκαΐνη η αξία της οποίας υπερβαίνει το 1,7 εκατ. ευρώ μέσα στις βαλίτσες τους. 

Η αστυνομία της Λίμα, σύμφωνα με την Daily Mail, ανακοίνωσε πως οι Melissa Reid και Michaella McCollum Connolly ομολόγησαν την ενοχή τους.

Οι δύο κοπέλες, που βρίσκονται αντιμέτωπες με μεγάλες ποινές, δεν έχουν ακόμα επισήμως ανακριθεί καθώς δεν υπήρχε αγγλόφωνος μεταφραστής.

\"\"

Ωστόσο ο επικεφαλής των ερευνών δήλωσε πως ομολόγησαν ανεπισήμως την ενοχή τους στον ίδιο και στους αξιωματούχους που τις συνέλαβαν.

\"\"

Η 19χρονη Reid και η 20χρονη McCollum Connolly συνελήφθησαν την περασμένη Τρίτη καθώς ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν σε πτήση της Air Europa από τη Λίμα προς Μαδρίτη. Από εκεί θα συνέχιζαν στον τελικό προορισμό τους που ήταν η Μαγιόρκα.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών βρήκαν έξι κιλά κοκαΐνης κρυμμένα μέσα στις βαλίτσες τους.

Εκτιμάται πως τα δύο κορίτσια «στρατολογήθηκαν» ως βαποράκια με την υπόσχεση πληρωμένων διακοπών στο Περού και μετρητών ύψους 9.000 ευρώ, από συμμορίες της Ίμπιζα όπου είχαν πάει για να δουλέψουν σε μπαρ και κλαμπ το καλοκαίρι.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook