Την Παρασκευή 9 Αυγούστου, χιλιάδες φίλοι από όλη την Ελλάδα, αλλά και παραθεριστές από όλα τα μέρη του κόσμου, έδωσαν ραντεβού στο μεγαλύτερο beach party της Κρήτης.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το Chania Beach Party αποτέλεσε την κορύφωση των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στα Χανιά και τη Κρήτη διασκεδάζοντας χιλιάδες κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, ενώ η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αγγίζοντας πρότυπα μεγάλων φεστιβάλ.

\"\"

Η διοργάνωση εξελίχθηκε με απόλυτη ασφάλεια. Από την κονσόλα του Chania Beach Party 2013 παρέλασαν πλήθος djs από όλη τη Κρήτη, ενώ επίτιμοι προσκεκλημένοι ήταν οι διεθνούς φήμης djs και παραγωγoί Roul and Doors.

\"\"
\"\"

\"\"

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος για ένα ρολόι BREEZE. Νικητήριος λαχνός ήταν ο αριθμός: 3156

\"\"

Η διοργανώτρια αρχή σε ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων αναφέρει:

\”Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην παραλία της Χρυσής Ακτής και της περιοχής Άπτερα για την στήριξη τους και την άψογη συνεργασία.

\"\"



Τους φορείς του δήμου (επιτροπή ποιότητας ζωής, Κοινότητα Δαράτσου) αλλά και τον αντιδήμαρχο Κ.Λειψάκη για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και όλες τις υπηρεσίες που τέθηκαν σε επιφυλακή το βράδυ της εκδήλωσης (Δημοτική Αστυνομία, Αστυνομία, Λιμενικό, Ναυαγοσώστες, Πυροσβεστική, Σαμαρείτες). Να ευχαριστήσουμε και όλους τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Δήμου Νέας Κυδωνίας για την κατανόηση αλλά και την συνεργασία τους για την επίτευξη μιας σπουδαίας διοργάνωσης που αποτελεί διαφήμιση για τον τόπο μας.



\"\"


Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί το μέγεθος της κοινωνικής μας προσφοράς στο κοινωνικό παντοπωλείο\”
.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook